Aktywne Wpisy

Fosfofruktokinaza +145
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
źródło: IMG_5307
Pobierz
JaZestarym +127
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa #lgbt
źródło: comment_wd8kBVxjPO0xwRj4kUI4RI5az1bkWrf8.jpg
Pobierz@rzep: Jeśli arabowie ustalili sobie takie prawo w sowim państwie to jest ich prawo, więc dlaczego mam na nich wymuszać moje zapatrywania na instytucję ślubu?
W tym Twoim przykładzie. LGBT to taki chrześcijanin w "kraju muzułmańskim", który nie może pić piwa, bo islam (i jednocześnie prawo tego państwa) zabrania. I marudzi, że jest dyskryminowany ze względu na wiarę. Ale d--a! Nie ze względu na wiarę, bo muzułmanin też nie może pić piwa. Już rozumiesz?
@elim: Mówimy o tym czy takie prawo dyskryminuje, a nie czy Arabowie je sobie wprowadzili.
@sorhu: Zła analogiam nie rozumiesz w ogóle logiki tego co jest argumentowane.
Wyjaśnię Ci łopatologicznie - w tym przypadku chodzi o sytuację, w którym grupa A
@elim: Przeczytaj co napisałeś, bo chyba sam nie wiesz na jaki temat dyskutujesz:
Czyli nie ma takich samych praw, tak samo jak chrześcijanin nie ma takich
Jeśli będziesz tolerował nietolerancje, skutkuje brakiem tolerancji.
źródło: comment_IwdCLoS5XI4dYEai1b3Vd7grDVg5wKbL.jpg
Pobierz@sorhu: Ty nie zrozumiałeś mojej analogii ani wytłumaczenia. Żeby pójść dalej musiałbym wyciągnąć kredki, ale nie widzę sensu.
@elim: No podaje - jako przykład prawa, które każdy rozumie, że dyskryminuje
@KiraQueen: Ty nie chcesz równych praw. Ty chcesz specjalnych przywilejów. To raz. Dwa - związki międzyludzkie to są prywatne sprawy i każdy powinien sobie robić co chce i jak chce w tym zakresie, więc jeżeli już, to powinieneś się domagać likwidacji urzędów stanu cywilnego i usunięcia państwa z tej sfery życia. A trzy, czy naprawdę nie ma ważniejszych rzeczy do