Aktywne Wpisy
Beadowulf +139
rzeczy które należy dopisać do nazwy produktu żeby móc podnieść jego cenę o 50%:
gejmingowy
taktyczny
high protein
bio
gejmingowy
taktyczny
high protein
bio
traktotaczki +48
Moi rodzice dali się oszukać na przewozie pseudotaksówkarskim.Chciałbym coś z tym zrobić. Poniżej opis historii.
Moi rodzice 70+ przyjechali pociągiem do Warszawy na Dworzec Wschodni. Skierowali się od razu do postoju taksówek, bo nie korzystają z aplikacji w telefonach. Podeszli do pierwszej taksówki ustawionej w kolejce, ale taksówkarz skierował ich do samochodu zaparkowanego przed nim – wg ich relacji nie miał on taksówkarskiego oznaczenia na dachu, ale po bokach znakowany był jak
Moi rodzice 70+ przyjechali pociągiem do Warszawy na Dworzec Wschodni. Skierowali się od razu do postoju taksówek, bo nie korzystają z aplikacji w telefonach. Podeszli do pierwszej taksówki ustawionej w kolejce, ale taksówkarz skierował ich do samochodu zaparkowanego przed nim – wg ich relacji nie miał on taksówkarskiego oznaczenia na dachu, ale po bokach znakowany był jak
#religia #wojnaidei #polska #ciekawostki #chrzescijanstwo
Marzę o tym, żeby dostać taki świstek. Napisałbym im szczerą odpowiedź wraz z wlasnymi wyliczeniami.
Rzeczywiście, bardzo subtelna prośba:
@wojna_idei: Pokazałem paru znajomym (wierzącym) to zdjęcie, bo sam nie mogłem w nie uwierzyć i każdy jednogłośnie uznał, że to jakaś kpina i że zarządca parafii, w której ludzie otrzymali to pismo ładnie mówiąc nie jest najlepszy :)
Uznałem jednak, że warto wypowiedzieć się w temacie samego pisma, ponieważ jako-takie doświadczenie z budżetówki mam. Jeśli przychodził do urzędu wniosek o X, ale w treści o X nie było mowy, ale o procedurze Y to w 99,9% po telefonie wnioskodawca przyznaje
https://www.wykop.pl/link/4466653/oto-wielka-tajemnica-wiary-zloto-i-dolary---%E3%83%84--/