@JohnCarter: jeśli to nie bait, to sam sobie szkodzisz, jeśli tak uważasz. Nie ma takiego czegoś jak tycie z leków, tyjesz, bo masz nadwyżkę kaloryczną, krótko mówiąc żresz jak świnia i nie liczysz kalorii.
@JohnCarter: Tłuszcz to nic innego jak zgromadzona energia. Jeśli mimo tego, że nie przyjmujesz nadwyżki kalorycznej, nadal zwiększa Ci się ilość tłuszczu, to znaczy, że:
a) Tak na prawdę przyjmujesz nadwyżkę, i nie umiesz liczyć b) Jesteś perpetuum mobile - produkujesz energię z niczego
@skazany_na_przegryw: masz jakieś źródło czy tylko tak sądzisz? Powiedz mi jakim cudem miałbyś tyć (zwiększać poziom tkanki tłuszczowej) jedząc dokładnie tyle, ile powinieneś bądź będąc na deficycie? Nie rób k---y z fizyki i energii.
@skazany_na_przegryw: być może leki zmieniły jego metabolizm, są osoby, które więcej w---------ą niż inni, a są szczuplejsi. To, że je tak samo może właśnie to oznaczać. Być może zawsze jadł zbyt dużo, ale miał szybszy metabolizm.
@JohnCarter: ja też jestem endomorfikiem i p--------z kolego. Chcesz dokładną instrukcję jak schudnąć? Ale masz k---a się stosować do wszystkich punktów.
1. Kupujesz sobie p--------ą wagę kuchenną z wyświetlaczem. 2. Wyliczasz sobie swoje zapotrzebowanie energetyczne wraz z deficytem 300-600 kcal. Jeśli potrzebujesz na dobę 2500 kcal, to w---------z 1900-2200. 3. Ważysz wszystko co jesz, dosłownie wszystko. 4. Instalujesz sobie aplikację Fitatu, do której wprowadzasz tylko ile gramów pochłaniasz danego produktu (olbrzymia baza danych). Aplikacja
@JohnCarter: produkty ważysz przed obróbką, czyli np. chcesz zjeść na obiad kurczaka z ryżem (risotto)? Kroisz pierś z kurczaka, surową dajesz na wagę i wprowadzasz do aplikacji. Bierzesz woreczek ryżu 100 g i wprowadzasz do aplikacji (też przed obróbką, czyli przed ugotowaniem). I tak jest ze wszystkim.
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
#przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
a) Tak na prawdę przyjmujesz nadwyżkę, i nie umiesz liczyć
b) Jesteś perpetuum mobile - produkujesz energię z niczego
Jeśli a), to popraw liczenie, i
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kerrigan: jestem endomorfikiem
1. Kupujesz sobie p--------ą wagę kuchenną z wyświetlaczem.
2. Wyliczasz sobie swoje zapotrzebowanie energetyczne wraz z deficytem 300-600 kcal. Jeśli potrzebujesz na dobę 2500 kcal, to w---------z 1900-2200.
3. Ważysz wszystko co jesz, dosłownie wszystko.
4. Instalujesz sobie aplikację Fitatu, do której wprowadzasz tylko ile gramów pochłaniasz danego produktu (olbrzymia baza danych). Aplikacja
Wiesz, że ten podział to mit?