Aktywne Wpisy
wedkarzyk +7
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
dizel81 +36
Jakiś czas temu, po bardzo długiej przerwie pojechałem z kolegą i po raz pierwszy łowiłem na spinning. Nic wtedy nie złapałem, ale bardzo mi się spodobało :)
I tak sobie jeżdzę teraz raz, dwa razy w tygodniu nad rzekę, zrobiłem kartę wędkarską. Zazwyczaj nic nie łapę, technika zapewne kuleje.
Ale ostatnie dwa wyjazdy - na pierwszym, mały okonek. A wczoraj okoń i - tu się bardzo zdziwiłem - boleń :) Mały, ale to póki co mój spinningowy rekord i jestem dumny :D
Rybki oczywiście wracają po wszystkim do wody :)
#wedkarstwo #ryby #chwalesie
Nie ważyłem jej, także nie wiem ile wazy, ale na spinning to na bank moj rekord.
Komentarz usunięty przez autora
Wczoraj pod wieczór pojechałem trochę porzucać. Wynik 6 okoni, i mój pierwszy w życiu szczupak! :D
A raczej szczupaczek :D
Tak jest dokladnie, spinning wymaga niestety (albo wlasnie stety, dla mnie to byl caly fun) troche techniki jak widać. Nawet podstawowe techniki prowadzenia, ale wykonane poprawnie, daja niezle efekty :>
Chyba lepiej się wędkuje jak cokolwiek bierze prawda :D?