Aktywne Wpisy

bArrek +36
Zakochałem się w dziewczynie z wykopu

Sin- +229
Landlordzi i nauka życia dla młodzieży xD
Pamiętajcie młodzieży. Prawdziwe życie to uprawianie prostytucji albo zostanie patoinfluencerem z MMA. Wówczas stać Was będzie na mieszkania i dyktowanie cen takim g*wno zawodom jak strażak czy pielęgniarka.
Wolny rynek mordo! Elo!
#gospodarka #nieruchomosci #mieszkanie
Pamiętajcie młodzieży. Prawdziwe życie to uprawianie prostytucji albo zostanie patoinfluencerem z MMA. Wówczas stać Was będzie na mieszkania i dyktowanie cen takim g*wno zawodom jak strażak czy pielęgniarka.
Wolny rynek mordo! Elo!
#gospodarka #nieruchomosci #mieszkanie
źródło: IMG_4667
Pobierz

Otóż ostatnio jak leciałam samolotem to miałam wszystkie płyny w podręcznym zapakowane w plastikowa, przezroczystą torebkę, taka zapinana o rozmiarze 20x20. Płyny wiadomo o odpowiednich wielkościach itd. Dlaczego babka na lotnisku kazała mi z tego wyjąć, dała jakiś dziadowski woreczek foliowy co się kanapki pakuje, niezapinany i mniejszy i kazała do tego przepakowac? ¯\_(ツ)_/¯
#podrozujzwykopem #lotnisko #lot #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
@Stulejon_Poznanski: Najbardziej upierdliwi (w sumie to po prostu przykładają się do pracy) są na lotnisku w Katowicach. Tych "marud" jak na razie nic wg mnie nie przebija. ;-)
Zresztą w ogóle te kwestie bezpieczeństwa to trochę ułuda... :
1. W klasie biznes dostaniesz metalowe sztućce na wszystkich lotach
2. Kontrola bezpieczeństwa na lotach do USA (w ogóle, poza Europę, z przesiadkami w DE)
W Monachium dosłownie raz zdażyło mi się jakieś solidniejsze przeszukanie, a i to dlatego, że łazikowałem z nudów, przez pomyłkę wyszedłem z bezpiecznej strefy i musiałem tą kontrolę przechodzić jeszcze raz w miejscu, gdzie chyba nikt normalnie nie przechodził i oni się po prostu też nudzili. Więc byłem atrakcją (i np. kazali mi