Aktywne Wpisy

lunaexoriens +33
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
źródło: image
Pobierz
Kam_sekwaw +115
W Polsce S-klasa sprzedaje się lepiej niż w Wielkiej Brytanii, Kanadzie czy Zjednoczonych Emiratach Arabskich xD.
Ale marża jest marża. ( ͡° ͜ʖ
Z danych IBRM Samar wynika, że w lipcu 2024 r. najczęściej rejestrowanym nowym BMW w Polsce był SUV X5, który kosztuje obecnie minimum 407 tys. zł!
Ale marża jest marża. ( ͡° ͜ʖ

https://www.rockstargames.com/newswire/article/60525/Red-Dead-Redemption-2-Official-Gameplay-Video-Thursday-August-9
#gry #ps4 #xboxone #reddeadredemption
źródło: comment_0t8WNsZmPniCNRJkZFwbvjfLI8gGWmjl.jpg
Pobierz@kucyk: troszeczkę się zagalopowałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No może tym razem napiszą grę w ten sposób, że będą mogli zrobić z niej port na PC, a nie pisać grę od nowa (co przekreśliło pierwsze RDR na pieca)
Komentarz usunięty przez autora
@ominius: jakie spoliery? Tam pokazuja swiat w grze,to samo co zrobili z GTA V.
Ja tam sie jaram i nie moge sie doczekac.
się podjarałem, trochę smutne, że to jedyna gra, która takie emocje wzbudza we mnie :/
albo 2020 to i tak kupią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w GTA Online już od jakiegoś czasu można zdobywać bronie (chyba rewolwer i topore) i do RDR 2, więc strzelam, że na 95% wyjdzie na PCty xD
a jak nie to bardzo się zdenerwuję, bo jako rasowy #pcmasterrace to jedyna seria gier, której na prawdę żałuję, że nie wyszła na PCty