Wpis z mikrobloga

#drony szukam mi drone 4k w dobrym pieniądzu. Może ktoś ma używany i kupił w cebulowej cenie i sprzeda w cebulowej cenie, lub ktoś ma kupon na mi drone'a żeby go kupic w cenie poniżej 1500 nowy z bezvatowską przesyłką.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Vendetta0511 priority line zalatwia wszystko :-)

@CygaroZwasem masz doswiadczenia z nim? Z tego co wiem co miesiac nadal sa nowe updatey w sofcie. Ma on porownanie z Phantomem 4 za cene 1/3 phantoma i ponizej ceny sparka i podobno do latania w okolo komina i zeby trzymac go w bagazniku i wyciagnac jak masz ochote polatac jest idealny. Nie oszukujmy sie cena 60$ za baterie tez kusi. No i 22min
  • Odpowiedz
  • 0
@CygaroZwasem po co ciezki, brak problemu z wiatrem a sprawe gimbala zalatwia trytka :-) Slyszalem o tym odpadajacym gimbalu. Z dronami i ich gwarancja to sliski temat. Pamietam z heli , ze tam gwarancja to jak u cytryna i gumiaka "gwarancja do bramy i sie nie znamy" bo wystarczy jeden upadek i polowa rzecsy sie moze rozleciec.
  • Odpowiedz
@CygaroZwasem: No jak nie, spokojnie w wawie na bulwarach nie raz widziałem latających phantomem. Chodzi też o to, że spark to 2700zł za małą zabawkę z 2 osiową stabilizacją lub koło 2.000 od chinczyka. Jak kupować to coś lepszego a coś lepszego to mavic, tylko że mavic duży z 2 aku to chyba prawie 5k, ostatnio za 3.800 był na pepperze w niemieckim MM. Uważam, że dron xiaomi ofertuje idealną
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@CoTwojeToMoje: Nie chce mi się go wystawiać narazie nigdzie, lenistwo xD
Dron jest oklejony taktyczną naklejką moro:P Plecak, druga bateria, gumowy case na aparaturę, mogę nawet dać Ci do niego jakiegoś starszego Samsunga na telefon do aparatury:D
dron ma ponad pół roku, ale od jakiś dwóch miesięcy lub trzech zbiera kurz bo wygryzł go Spark.
1400 będzie raczej uczciwą ceną
  • Odpowiedz