Aktywne Wpisy
Fennrir +304
O cie hooy, teraz się dowiedziałem jak wygląda nowa seria 7. Światła to chyba z Citroena Cactusa zaјebali xD
Gratulacje dla projektantów, przedliftowa E65 już nie jest najbrzydszą serią 7 jaka powstała
#bmw #samochody #motoryzacja ##!$%@? #grafikplakaljakprojektowal
Gratulacje dla projektantów, przedliftowa E65 już nie jest najbrzydszą serią 7 jaka powstała
#bmw #samochody #motoryzacja ##!$%@? #grafikplakaljakprojektowal
vulfpeck +324
#bekazkatoli #urojeniaprawakoidalne #neuropa
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Numer według nich został wylosowany. To niemożliwe. Telemarketerka pytała, czy jestem z Kruszwicy, a od dawna tam nie mieszkam, natomiast tam mam adres zameldowania i na ten adres biorę wszystkie umowy (telco, banki itp.).
Bardzo pilnuję zgód marketingowych - w umowach nie wyrażam na nie zgody. Jak dobrać się gnojkom do tyłka? Gdzie mogę złożyć na nich skargę?
#rodo #prywatnosc @niebezpiecznik-pl
@byisk: Nie żebym ich bronił, no ale w zasadzie skąd ta pewność, że nie został wylosowany? Przecież technicznie jest to możliwe, choć fakt - działających numerów będzie pewnie kilkanaście/kilkadziesiąt milionów w Polsce. Nie wiadomo jednak przecież, od jakiego numeru zaczęło się losowanie, może akurat Twój numer został wylosowany jako pierwszy (albo drugi/pięćdziesiąty/tysięczny). Jak zatem udowodnić, że mimo wszystko numer pochodzi z bazy? W Twoim
Nie mniej jednak chodziło mi o to, ze w sumie nie można mieć 100%