Aktywne Wpisy
Wrrronika +14
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +21
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Numer według nich został wylosowany. To niemożliwe. Telemarketerka pytała, czy jestem z Kruszwicy, a od dawna tam nie mieszkam, natomiast tam mam adres zameldowania i na ten adres biorę wszystkie umowy (telco, banki itp.).
Bardzo pilnuję zgód marketingowych - w umowach nie wyrażam na nie zgody. Jak dobrać się gnojkom do tyłka? Gdzie mogę złożyć na nich skargę?
#rodo #prywatnosc @niebezpiecznik-pl
Zaczynaj od Uokiku. Chociaż i tak się wybronią i zwala na to że wina konsultanta xD
@byisk: Zgaduję że zadzwoniła z zastrzeżonego...
Wychodzi że nie masz na nich prawie nic. Musiałbyś zaangażować chyba organa ścigania aby zastrzeżony numer ujawnili.
Główne zgłoszenie powinno dotyczyć tego że konsultant nie chciał podać firmy, adresu, itp danych przetwarzającego twoje dane osobowe.
Oraz twierdził że wylosowało...
Czekasz na potwierdzenie, że to zrobili. Brak reakcji w ciagu miesiąca? Składasz skargę do UODO. Jeśli masz profil zaufany to złożysz ją elektronicznie.
Możesz też od razu złożyć skargę na brak realizacji Twojego prawa do informacji o przetwarzaniu danych osobowych (art. 13 i/lub 14