Aktywne Wpisy
właśnie jem i powiem wam szczerze, że prawdopodobnie nic lepszego w życiu nie zjecie, powaga
#jedzenie
#jedzenie
cyganztorunia +72
#p0lka #logikarozowychpaskow #przypadkowymurzyn #zwiazki #migranci
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
#tinder #wyznania #depresja #przegryw
Miałem kiedyś tindera, miałem nawet pary, tylko że nie chciało mi się z nimi pisać.
Do tego dobra dieta a nie żarcie przetworzone.
@Mirkoszczur: Akurat nasz drugi mózg to nie wątroba a jelita. Polecam książkę “Dobre bakterie” dr Robynne Chutkan, tam znajdziesz rozpiskę co jeść aby przywrócić równowagę mikroflory w jelitach.
Dziwne tylko, że inni oglądają p---o i nie maja depresji
@Mirkoszczur: Luzik, poczytaj jeszcze to tak na szybo - https://akademiawitalnosci.pl/olejki-eteryczne-na-candide/ bo mozesz mieć przerośniętą Candide jeśli jesz byle co.
@pijekubusplay: przestań szerzyć ciemnotę czopie