Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@robsosl: masz pewność że to jest prawdziwe dobre MDMA? czy to zwykłe pixy po których wykręca morde? Na prawdziwe sam bym się skusił...
  • Odpowiedz
  • 0
@robsosl: masz pewność że to jest prawdziwe dobre MDMA? czy to zwykłe pixy po których wykręca morde? Na prawdziwe sam bym się skusił...
  • Odpowiedz
  • 0
  • Odpowiedz
@Radeg90: Kolega @marqustd: dobrze opisał. Czy warto biorąc pod uwagę zjazd dnia następnego? Jeszcze jak, ale z całej paczki znajomych ja najwięcej narzekałem na zjazd, bo ja akurat nienawidze mieć nawet mikro kaca. Inni nie narzekali. Na zjeździe można zapalić trawkę to wtedy jest spoko.
Uczucie po mdma jest 10/10, ale wg mnie tylko wtedy gdy jesteś młody i lubisz fazować z fajną, mądrą ekipą. Bawiłem się z przyjaciółmi w
  • Odpowiedz
@Ojcomitam to ja dam swoją opinię dla równowagi. Cpanie mdma co 4 tygodnie to gruba przesada. Co 6 tygodni też. Jestem przekonanany ze iejedna osoba zaaywajaca emke co 6 tygodni przez rok, poczuje negatywne objawy tzw. e-tard (wygooglajcie sobie). Inna sprawa, że przy tak, krótkich odstępach buduje się tolerka bardzo szybko i po takim roku mocna tabsa 220 mg nie klepie.
Każdego naprawdę zachęcam do min. 8-10 tyg przerwy, nie brania nigdy
  • Odpowiedz
@Radeg90 no tak to działa, że warto i pomimo wspomnień zjazdu i tak będziesz chciał wziąć znowu przy następnej okazji. Zjazd nie jest taki zły, jak nie przesadzisz z ilością. Czasami też nie ma w ogóle, a nawet jest afterglow i się fajnie czujesz dzień po. Zdecydowanie warta polecenia substancja, tylko od czasu do czasu.
  • Odpowiedz
@marqustd ja ze swoją różowa raz dwa dni z rzędu i czuliśmy się zajebiscie następnego dnia. To chyba przez to że jesteśmy najszcześliwszą parą na świecie i serotoniny mamy tyle, że moglibyśmy ją oddawać do produkcji leków (o ile takie istnieją) xD
  • Odpowiedz
@marqustd: nie wiem jak to dokładnie działa, ale spróbuj. Powerade + butelka 1,5-litrowa wody w trakcie fazy i na drugi dzień nie odczuwasz jakichkolwiek złych efektów poza ew. zmęczeniem całonocną zabawą ;) Serio, od pierwszego razu stosuję tę poradę i nigdy nie miałem zjazdu.
  • Odpowiedz
  • 0
@robsosl: pierwszy raz? Dużo pić, brać pół, drugie pół jak będzie efekt po pierwszej dawce. Następny dzien - spać długo, najeść się I będzie git. A co do rozważań kolegów w komentarzach - pixy to raczej mieszanka mdma z feta, choć i mozna się naciac na pochodne mdma. Sprawdzone źródło powinno wyjaśnić sprawę. Jak chcecie mdma to kupujecie kryształki, ale to już droższa zabawa i cięższe do oszacowania dawkowanie - ok
  • Odpowiedz
  • 0
@kendo: nigdy nie udzielaj takich rad. Wiesz co to jest? Odbić jakikolwiek symbol to proscizna, a chłopakowi może zaszkodzić jak okaże się, że to gowno. Jak już macie coś robić, to róbcie to z głową.
  • Odpowiedz
@hubi-hubi: a co się może po jednej wydarzyć. Powiedz proszę. Jeżeli to gówno, to mu nie wjedzie, lub lekko smyrnie. Zakładając że to chińszczyzna. To nie są dopalacze. Nie opłaca się sprzedawać dopalaczy jako piguł.
  • Odpowiedz