Aktywne Wpisy
czteryrowery +274
WielkiNos +223
- dzień dobry tu komenda stołeczna proszę przelać blikiem 120 tysięcy.
- dobrze, już.
5 minut później...
#oszukujo #truestory #logikarozowychpaskow #zlodzieje #patologiazmiasta
- dobrze, już.
5 minut później...
#oszukujo #truestory #logikarozowychpaskow #zlodzieje #patologiazmiasta
Jaki polecicie multitool rowerowy kupić? na "ulubionym" portalu aukcyjnym widziałem od 6zł (top 1 wg popularności) do 300zł...
Na chwilę obecną potrzebowałem imbusa. Koła są na szybkozamykaczach. A widziałem, też trochę torx - chociaż nie widzę takiego zestawu.
Cena załóżmy, do ok 50zł.
Różnica w jakości jest znacząca w tej cenie?
A może kupić dwa? jeden z imbusami a jeden z torxem? Jak Wy to rozwiązaliście?
W sumie to był pierwszy raz gdy coś takiego mi się przytrafiło... że się coś odkręciło, siodełka nie ruszałem z pół roku, na rowerze trochę jeździłem. Ale tak to jest, przez 6 miesięcy nic się nie stanie, nic nie zmienimy w ustawieniach, a na wyścigu się zepsuje, rozkalibruje i w ogóle lipa....
A swoją drogą, był ktoś z Was tam? Testował zimne izotoniki? :)
#rower #cokupic #narzedziarowerowe #rowerowenarzedzia
Zresztą wczoraj siodełko to i tak mało gdzie było potrzebne xD
Które zimne izotoniki masz na myśli? :p
Później autem jeździć musilem :)
Ja je zawsze na mecie dopiero piję i w sumie spoczko się wydają, nie są zbyt słodkie. Najgorzej że teraz i w Bielawie na bufetach nie było butelkowej wody :[
Swoją drogą Torxy w multitoolu nie sa zbyt potrzebne, jedynie do odkręcania zacisku mogłyby się przydać, raczej nie przydarza się to zbyt często.
Dętka + łyżki + multitool +
A wrażenia, dla mnie każdy km przejechany aktualnie po lasach to jednocześnie i mega frajda i ogromny stres. Chociaż tutaj już znowu(!) zacząłem skakać...
Do czasu problemów z siodełkiem - mega uśmiech na mej twarzy był, w sumie później też, dopiero za chyba trzecim razem gdy się rozkręciło - się wkurzyłem...
@Grzemaart: Miałem to samo na mega, niby tylko 900 przewyższenia, więc dość płasko, ale temperatura, jazda po nierównych polach i interwały zrobiły swoje, na górkich etapach było łatwiej :D