Aktywne Wpisy
Bunch +445
Ile jeszcze typ bez wyroku ma siedzieć w więzieniu za to, że patusy taranujące drogę chciały go pobić i odjechał? Wiecie, że ta sprawa NADAL jest niezamknięta?
#pytanie
#pytanie
Grremllin +171
Jakich zasad trzymacie się w robocie? U mnie to:
Wszystko co powiesz, może zostać użyte przeciwko Tobie.
#pracbaza
Wszystko co powiesz, może zostać użyte przeciwko Tobie.
#pracbaza
Mam 3 pytania #pytaniedoeksperta
1. jakie suple dla poczatkujacego (od kilku tygodni znow robie rozne treningi, mam troche sprzetu i wolnych ciezarow) - moge wydac kilka dyszek, moze jakies witaminy stykna?
2. Czy lepiej kupowac cycki z indyka i serki wiejskie czy moze warto kupic ze 2-3kg bialka dla uzupelnienia diety? Jak robicie?
3. Skad bierzecie motywacje? Czy macie okreslony cel? Co powoduje ze robicie cokolwiek? O co w tym wszystkim chodzi?
4. W 2012 jak jeszcze trenowalem, zjadlem nox-pumpa i myslalem ze moge #!$%@? wszystko
5. Ogolnie to jestem #!$%@? leniem i gowno robie ze swoim zyciem, nigdy nie bede wygladal jak ten koles na zdjeciu, nawet polowy tych miesni nie zrobie
1. Kreatyna starczy, ewentualnie D3 i Omega 3
2. Kup sobie w WPC na luzie - nie ma żadnych właściwości ponad mięso ale urozmaica dietę
3. Nie bierzemy. Po prostu ćwiczymy. To złe podejście opierać na motywacji czymś chodzenie na siłownie
Połowy z tych mięsni nikt nie zrobi naturalnie
1. Kreatyna starczy, ewentualnie D3 i Omega 3
2. Kup sobie w WPC na luzie - nie ma żadnych właściwości ponad mięso ale urozmaica dietę
3. Nie bierzemy. Po prostu ćwiczymy. To złe podejście opierać na motywacji czymś chodzenie na siłownie
Połowy z tych mięsni nikt nie zrobi naturalnie
@Kasahara:
4. Wtedy był inny skład teraz jest słaby i nie różni się od innych przedtreningówek
5. Aha
@Kasahara: jak ktos siedzi chociaz troche na dworze to d3 raczej nie ma sensu. Dopiero jesienia/zima jak chodzimy w dlugich ubraniach i slonce nie mizia tak naszej skory warto o tym pomyslec
nie zawsze tak jest, wszytsko zalezy od genetyki, ja moge siedziec 4 godziny na sloncu a braki d3 i tak sa ¯\_(ツ)_/¯ robiac test dna - wyszlo ze mam problem z produkcja witaminy d, co ciekawe w mojej rodzinie kilka osob tak ma.