@KapralWiaderny: @Dutch: @Dutch: @szokram: @JuneJohn: @szokram: kurde fajne te nowe mustangi. popatrzylem sobie i poczytalem troche opinii, jestem troche zdziwiony bo taki mustang ktorego sam skonfigurowalem wyszedl niecale 180k. to chyba nie tak drogo.
@KapralWiaderny: bardziej że mi nosacz urwie lusterko :) @JuneJohn: E klasa też piękna :) W ogóle bryły nowych mesiów to bajka. Do tego to bez wątpienia bardziej "luksusowe" i premium auto niż mustang. Technologia też lepsza i mniej trzęsie. Ale nic nie leczy kryzysu wieku średniego tak jak mustang :))) @quarox: dużo. W mieście 17-18l, na autobanie - o dziwo - 9-10l, mimo prędkości 150-160. 5
ktos wierzy, ze typiara z banku widzi klientow rezydentow i ich wplywajace pensje?
@su1ik: akurat widzi, w kasowej obsłudze muszą mieć dane z dowodu osobistego ale opiekunowie stanowisk niekasowych klienta indywidualnego bardzo często mają podgląd do historii konta klientów, przeczytaj umowę na konto z bankiem, to się zdziwisz. A rada na przyszłość, jak coś ci się wydaje a nie wiesz to lepiej się nie wypowiadaj
@peoplearestrange: Nie bardzo. To mala miescina i zna sie osoby z nazwiska. Inna sprawa, ze w mniejszych miejscowosciach rezydencji dostaja kupe szmalu z racji brakow chetnych. W duzych miastach jest trzech na twoje miejsce, wiec robisz za grosze. Znajomy ma podstawye 4k plus 70zl/h za nadgodziny. Owszem, sporo tam przebywa, ale wyplata 10k dla niego to nie jest nic dziwnego. Krzywa popytu-podazy sie klania.
@Dutch: Na początku roku miałem brać wynajem A4 na 24msc od niezalenego brokera, miał wszystko od Forda i koncernu VW w cenie 1 procent ceny auta miesięcznie plus ubezpieczenie. Dlatego pisałem taką kwotę.
Komentarz usunięty przez autora
Dutch ile ci pali?
@SmoczeKrocze: to jej kup betabankomacie
@JuneJohn: E klasa też piękna :) W ogóle bryły nowych mesiów to bajka. Do tego to bez wątpienia bardziej "luksusowe" i premium auto niż mustang. Technologia też lepsza i mniej trzęsie. Ale nic nie leczy kryzysu wieku średniego tak jak mustang :)))
@quarox: dużo. W mieście 17-18l, na autobanie - o dziwo - 9-10l, mimo prędkości 150-160. 5
@su1ik: akurat widzi, w kasowej obsłudze muszą mieć dane z dowodu osobistego ale opiekunowie stanowisk niekasowych klienta indywidualnego bardzo często mają podgląd do historii konta klientów, przeczytaj umowę na konto z bankiem, to się zdziwisz. A rada na przyszłość, jak coś ci się wydaje a nie wiesz to lepiej się nie wypowiadaj
W duzych miastach jest trzech na twoje miejsce, wiec robisz za grosze. Znajomy ma podstawye 4k plus 70zl/h za nadgodziny. Owszem, sporo tam przebywa, ale wyplata 10k dla niego to nie jest nic dziwnego. Krzywa popytu-podazy sie klania.
Znacznie wiecej zarabia sie z juz posiadajaca specjalizacja.