Wpis z mikrobloga

fifa to jest największe G---O! Nigdy więcej już tego ścierwa nie kupię nawet jak będzie na promocji w płatkach śniadaniowych za 5 zł. Ta gra to jest j----e g---o w sreberku. Z roku na rok wygląda coraz ładniej a gra się coraz gorzej. Błędy k---a te same od lat a do tego co edycje nowe dodają. G---o G---o G---o przez duże G. Jak ktoś się kiedykolwiek będzie zastanawiał czy to kupić odradzam. ea nic już od was nie kupie pocałujta mnie w dupe.
#ea #fifa18 #reeeeee
DoktorNauk - fifa to jest największe G---O! Nigdy więcej już tego ścierwa nie kupię n...

źródło: comment_ajPhChmxkGtAzmHebfru7pnOzjOqW8hQ.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@urojony_uzurpator: Przegrać no nic ale w jakim k---a żałosnym stylu. Nikt mi nie powie że piłkarz z oceną 92 nie potrafi podać na 5 metrów celnie. Obrona w osiemnastce to jest k---a jakieś nie porozumienie. Obrońcy bez mózgu rozjeżdżają się jak nogi panny przy trasie. Jeden wielki dramat
  • Odpowiedz
@DoktorNauk: ta gra nie docenia ludzi ze skillem, jak za duzo wygryawsz to w koncu coś włącza się osłabiającego Twój zespół i albo nagle obrona szwankuje albo podania na 3 metry nie dochodzą albo strzelasz z K---A pół metra do bramki RONALDO NAZARIO a on pudłuje jebiąc 20 poprzeczek w meczu xD

Dla testu grałem sobie teraz sezony i tam to samo zaczeło się j---ć przy moich statach 38-3-0
I
  • Odpowiedz