Powodzenia wszystkim Mireczkom którzy pracują na zewnątrz w taką pogodę! Wytrwajcie! Tym co pracują w klimatyzowanych biurach też życzę miłego dnia ( ͡°͜ʖ͡°) dziś piątek!! #dziendobry #pracbaza #milegodnia
@Krankola właśnie kurła siedzą sobie w klimatyzowanych biurach i tylko klikają w tego komputra, robota to je robota, wzięliby się za normalną robotę to by pinciu minut nie wytrzymali, i jeszcze kurła zarabiają 3500 zł złodzieje jedne
@SzlachcicPolny: A jak! Jeszcze 500€ premii za pół roku bez znacznej ilości zwolnień lekarskich. Łącznie 2,5tyg zwolnienia. A potrafią tutaj co półtora miesiąca na tydzień l4 iść ;)
@Krankola weź pomyśl o smieciarzach. Mijałam dzisiaj o 11:30 śmieciarkę i było ją czuć od dobrego kilometra (・へ・) nie chcę wiedzieć, jak się czują panowie, którzy ją obslugiwali
@Krankola: To może jeszcze pozdrowienia dla takich, jak ja, co siedzą w biurze z za mocno włączoną klimą i jest zimno ( ͡°ʖ̯͡°) A przestawić nie można ( ͡°ʖ̯͡°)
Jak tam niebo nad Ukraina już czyste? F-16 wygrały wojnę? Nawet do linii frontu ich nie wyślą bo szybciej by spadały od Su-57 niż by zdążyli dostarczyć następne #ukraina #rosja
#dziendobry #pracbaza #milegodnia
@rabarbarowyStraznik: no no, widzę prywaciarz popuścił trochę smycz :D
Bogactwo część główna