Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 123
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LuckyLuq Powiem Ci szczerze, że zaczyna mnie przerażać co tu się dzieje. Patrzę na wpisy ludzi i widzę tylko jak grupa zakompleksionych gości próbuje obniżać wartość każdego do kogo da się przyczepić tylko i wyłącznie po to żeby samemu poczuć się lepiej. Jak nie czepiają się feurera o to, że wyrósł z krótkotrwałych relacji, bo najpewniej zrozumiał, że bliższa relacja na dłużej jest jeszcze lepsza, a tym bardziej, że połączyła go
  • Odpowiedz
@CroN_: Powtarzałem to już wiele razy - mogę się grubo mylić, ale nawet statystycznie z grupy takich s--------n wyłoni się jakiś przyszły g--------l czy inny zboczeniec. Po prostu frustracja kiedyś będzie musiała znaleźć ujście.
Lubię ten portal, jest mnóstwo dowcipnych bardzo inteligenych i ciekawych ludzi, nawet przypadkowo w jakimś znalezisku można znaleźć świetną i ciekawą dyskusję czy pośmiać się z innymi, bo mają podobne, często ciężkie poczucie humoru :) Ale
  • Odpowiedz
Powtarzałem to już wiele razy - mogę się grubo mylić, ale nawet statystycznie z grupy takich s--------n wyłoni się jakiś przyszły g--------l czy inny zboczeniec. Po prostu frustracja kiedyś będzie musiała znaleźć ujście.

@LuckyLuq: Kurde, w sumie to ciekawy temat. Ile mamy tutaj ludzi z wyrokami? Ilu tych co popelnili ciezkie przestepstwo ale sa nie zlapani? Ilu cos w przyszlosci popelni?

Nabierajac dystansu do wykopowych bzdurnych teorii jakos latwo zapomniec
  • Odpowiedz
@CroN_: Mam wrażenie że nie rozumiesz kontekstu. Zdjęcie stoi w śmiesznym kontraście z jego postacią którą znamy z wykopu. Do tego sama symbolika zdjęcia jest ciekawa. To Feuer jest nagi, leży na podłodze dosłownie u stóp dziewczyny, swojej kobiety życia. Ten sam Feuer który był takim samcem alfa i opisywał swoją filozofię korzystania z uroków kobiet bez wiązania się z nimi. "Zrzucania ich z klifu" po tym jak już się
  • Odpowiedz
@RatKing: z jednej strony masz racje. z drugiej pomyslalem sobie ze gdybym siedzial w takim miejscu jak on to tez bym o---------ł pewnie podobny szajs z nudow i z braku moich normalnych znajomych obok. I pewnie tez wybrałbym wykop na miejsce ulokowania tego szajsu bo bym sie wstydzil tego mielic np na fejsbuczku. Wiec mozna fojera po prostu po ludzku starac sie zrozumiec ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@przesympatyczny_pan Dla mnie nie ma powiązania. Dorabiasz symbolikę do zdjęcia, które jest po prostu tylko zdjęciem. Co z tego, że nie był za związkami? Najwidoczniej nie trafił wcześniej na odpowiednią osobę do związku albo ewentualnie nie wyszło mu w przeszłości i się zraził, a potem zmienił zdanie.

W ogóle gdzie ta degradacja? Dlatego, że wszedł w stały związek, czy zrobił sobie z laską zdjęcie, które samo w sobie może miało mieć
  • Odpowiedz
Dorabiasz symbolikę do zdjęcia, które jest po prostu tylko zdjęciem.

@CroN_: Sugerujesz że sztuka, w tym artystyczne zdjęcia symboliki nie zawierają? Są "tylko zdjęciami"?

Degradacja z filozofii samca alfa, mężczyzny dominującego, do mężczyzny leżącego nago u stóp kobiety. Z maczo "zrzucającego dziwki z klifów" do nagiego podnóżka pozującego do romantycznych
  • Odpowiedz