Wpis z mikrobloga

• 0
środek miasta... Główny "deptak".

To nie jest przy plaży. Bliżej od groma lodziarni.

@Line-Storm: Sopot to miasto turystyczne i nikogo nie powinien dziwić taki strój nawet kilometr od plaży.

We wszystkich kurortach na południu Europy ludzie tak chodzą i nikt nie buldupi.
  • Odpowiedz
@DobrzeNaoliwioneLozysko: ależ właśnie byłam! Byłam i w Chorwacji i w Barcelonie i w kilku innych krajach południowych i oczywiście, że latają nago czy w strojach kąpielowych ale po plaży. I nie widziałam ludzi w restauracjach co przyszli bez koszulki czy w bikini i zajadali wykwintny obiad jak to bywa w Sopocie.
Ale to trzeba najpierw tam BYĆ, a nie pisać głupie komentarze na Wykopie xD
  • Odpowiedz
http://www.portalsamorzadowy.pl/polityka-i-spoleczenstwo/sopot-chce-sie-pozbyc-golasow-z-centrum-miasta,108994.html

Wszystkim, którzy się masturbują do tego zdjęcia życzę, aby kiedyś obok przy stoliku w restauracji, choćby na tym Monciaku usiadł spocony "Janusz" bez koszulki, zobaczymy jak miło będzie się jadło obiad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(piszę o tym, bo tak niektórzy właśnie chodzą po Sopocie czy Gdańsku i nie tylko do kolejki po lody)
  • Odpowiedz
  • 1
@chrominancja: ja w Benidormie i w Magaluf normalnie widziałem ludzi w strojach kąpielowych w centrach miast. Tak samo w Alicante i do pewnego stopnia w Walencji.
I w ayia napie na Cyprze, i w Playa del ingles na gran canarii i w playa de las americas na Teneryfie...

Mogę tak bez końca, bo jeżdżę zajebiście dużo.
  • Odpowiedz
@Amarnita: Witać, że #niebieskiepaski są zaślepione tym ze to ładna doopa, ale sam fakt że ktoś publicznie chodzi praktycznie z gołą dupą chowa się w cień. Jakby pani miała 100 kg/była to męska d--a to wtedy zacząłby się problem, trochę takie uginanie zasad w zależności od przypadku i pod siebie, nie?
  • Odpowiedz
  • 0
Wszystkim, którzy się masturbują do tego zdjęcia życzę, aby kiedyś obok przy stoliku w restauracji, choćby na tym Monciaku usiadł spocony "Janusz" bez koszulki, zobaczymy jak miło będzie się jadło obiad ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@krootki: a co to za problem wprowadzić zapis, że osoba "rozbierająca się" musi wyglądać ładnie i estetycznie?
  • Odpowiedz