Aktywne Wpisy
djpatri +21
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +27
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#bekazpodludzi #dupeczkizprzypadku
@Amarnita: jak jestem na wakacjach gdzieś nad morzem, to tak.
Jak jestem na plaży i chce skoczyć szybko coś kupić to przecież nie będę się ubierał specjalnie.
Na południu Europy nikt o to nie daje j-----a.
To nie jest przy plaży. Bliżej od groma lodziarni.
@Line-Storm: Sopot to miasto turystyczne i nikogo nie powinien dziwić taki strój nawet kilometr od plaży.
We wszystkich kurortach na południu Europy ludzie tak chodzą i nikt nie buldupi.
Dla mnie i tak polskie morze nie istnieje - Viva espana!
@DobrzeNaoliwioneLozysko: aha xD Uwielbiam tych co się powołują na inne kraje, a nawet nie chciało im się sprawdzić jak tam jest xD
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,9716567,Koniec_z_bikini_na_ulicach_Barcelony__Kara__300_euro.html
Tak samo z zamykaniem plaży na noc i zakazem seksu w Benidormie.
Martwe przepisy, które wywołują jedynie uśmiech na twarzy.
Ale to trzeba najpierw tam BYĆ, a nie czytać artykuły na Onecie xD
Ale to trzeba najpierw tam BYĆ, a nie pisać głupie komentarze na Wykopie xD
Wszystkim, którzy się masturbują do tego zdjęcia życzę, aby kiedyś obok przy stoliku w restauracji, choćby na tym Monciaku usiadł spocony "Janusz" bez koszulki, zobaczymy jak miło będzie się jadło obiad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(piszę o tym, bo tak niektórzy właśnie chodzą po Sopocie czy Gdańsku i nie tylko do kolejki po lody)
I w ayia napie na Cyprze, i w Playa del ingles na gran canarii i w playa de las americas na Teneryfie...
Mogę tak bez końca, bo jeżdżę zajebiście dużo.
@krootki: a co to za problem wprowadzić zapis, że osoba "rozbierająca się" musi wyglądać ładnie i estetycznie?
Zinterpretuj to porządnie ;)