Wpis z mikrobloga

@tellet: miałbyś sklep i byś sprzedawał to też byś tak robił, poza tym jakich zasad? konkretnie punkt z regulaminu, bo nie widzę problemu w tym żeby wystawić sobie karmnik dla rybek za nawet 100k, kto mi zabroni?
  • Odpowiedz
@Rodzynek_w_serniku: Mówię naginanie - no ale widzę że mam do czynienia z człowiekiem który z radością wystawi:

POLONEZ 1.6 NIEBITY NIE OPEL NIE VW NIE INIFINITI STAN JAK NA ZDJĘCIACH POLECAM

No ale na nosacze nic się nie poradzi i dlatego allegro wygląda tak jak pobocza dróg - brakuje jeszcze tylko opcji billboardów.
  • Odpowiedz
@tellet: ale masz zryty beret foliarzu xD co ma k---a wystawianie złoma z super opisem do podbijania ceny, żeby nie usuwać aukcji, która jest już dobrze wypozycjonowana - na kilka dni, zanim towar nie dojdzie? Leki od lekarza dziś wziąłeś, czy lekarz na urlopie i na recepte czekasz?
  • Odpowiedz
@tellet nie martw się, portal planuje wyjść naprzeciw sprzedającym i pozwoli zawiesić sprzedaż bez późniejszego babrania się w ponowne wystawianie.
  • Odpowiedz
@Rodzynek_w_serniku: No przecież jako ten biedny sprzedający też chcesz zwiększać sprzedaż, więc dostawienie innych marek to nic złego, żeby przecież wypozycjonowana aukcja nie spadła. Tylko ebay, z opisami przedmiotów, zwrotem przez PP, w razie gdyby sprzedający robił problemy i normalnymi listami aukcji.
"Allego jest spoko, tylko bodbijam cenę jak mi wyjdzie wincyj towarów, zamiast wpisać ilość sztuk jaką mam na magazynie, żeby moja augcja nie spadła <70PROMOWANYCH>"
JanuszekwSerniku
  • Odpowiedz