Jakby tak połączyć to co najlepsze z #wiedzmin3 z tym co najlepsze z #darksouls #darksouls3 .... pograłbym w takiego Wieska z systemem walki z Dark Souls... #gry
@N00bekx: Dwójka ma trochę taki nawet soulsowy system walki xD Ciągle się musisz turlać a na wyższych poziomach trudności mogą cię naprawdę szybko zlać na początku.
@N00bekx wlasnie soulsy to tez brak tych idiotycznych lootów gdzie co 5min wypada zbroja o 3pkt lepsza i miecz z 10pkt wiekszym damagem. O craftingu i pierdyliardzie reagentow zasmiecajacych "plecak" nie wspomne.
@113_robie: no to racja, ale moznaby bylo cos zrobic zeby jednak te bronie zmieniac i kombinowac z nimi bo faktycznie jedna bronia mozna załatwić 5/6 gry :D taka black knight halberd +5 robi robote
@N00bekx: własnie to jest fajne w soulsach, że nie trzeba i możesz przejść grę pięściami jak masz dużo skilla i jeszcze więcej samozaparcia, a nie, że zadasz 0 obrażeń bo masz za słaby miecz ( ͡°͜ʖ͡°)
@N00bekx: w trojce longsword ze skalowaniem b/b byl ultra potezny a to poczatkowa bron knighta w tej czesci.. takze, nie trzeba wcale szukac broni i to jest piekne..
@jaZZjack; @113_robie; @budus2: ale jakby dodać więcej elementów z typowych RPG....np. jak przeciwnik ma cos wspolnego z ogniem poszukac bron no nie wiem zwiazana z lodem albo dołożyć magie lodu itd...nie wiem może za bardzo przekombinowane....ale wg. mnie troche jest za łatwo napieprzać jedną bronią przez wiekszosc czasu gry
@budus2: no tak, ale normalnym mieczem też go #!$%@?... a jakby np. ogień go leczył ;) albo zabierał mu równe 0 :D chodzi mi o to żeby to bardziej uwidacznić...
@budus2: ds robi to realistycznie owszem, ale nie uważam, że takie rozwiązanie byłoby głupie :d poprostu nie pakowałoby się wszystkiego w jedną broń...
#gry
a pancerz to fashion, bo #!$%@? ci da i tak ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@N00bekx: w trojce longsword ze skalowaniem b/b byl ultra potezny a to poczatkowa bron knighta w tej czesci.. takze, nie trzeba wcale szukac broni i to jest piekne..
https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2521/
Ten mod robi z wiedźmina hardcore expirience, podobne do dark souls