Wpis z mikrobloga

Ej Mirko, bo mam kupioną licencję na Poedita, w którym mi się wygodnie tłumaczy szablony do WP.
No ale ostatnio tłumaczenia coś nie takie jakieś są i zobaczyłem, a autor ordynarnie leci w #!$%@? XD
Kupiłem wersję Pro, bo taka była najwyższa, miałem mieć bez limitu wszystko, a autor zrobił sobie Licencję Pro+ i pogorszył licencję Pro.
Czy mogę zrobić Chargeback na karcie? XDD
Walić, następnym razem spiracę z torrentów i tyle będzie wsparcia mniejszych twórców xDDD
#komputery #prawo #prawokonsumenckie #informatyka #webdev #januszebiznesu ##!$%@? #zalesie #gownowpis
Pobierz c.....u - Ej Mirko, bo mam kupioną licencję na Poedita, w którym mi się wygodnie tłum...
źródło: comment_PkaY17rEOUTPy86Ex2xU3xUWtuBE19Ie.jpg
  • 11
@czikapu: nie czaję w ogóle bazy.
To wcześniej automatyczne tłumaczenia były ok, czy jak?
Przecież przy automatycznych tłumaczeniach zawsze wychodzi kek lvl master xD
To co widać to pewnie brakujące tłumaczenia, których nikt nie raczył publikować, dlatego poszły z automatu.

Ale #!$%@? tam, kręć małysza bo i tak typ w #!$%@? leci. Co więcej, nazwałbym go kradziejem za odwalenie takiego numeru.

btw. ceny jakie programisty sobie śpiewają za takie małe appki
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Dibhala: Wiesz co, one nie były idealne, ale no bicz pliz "Menu Order" tłumaczyło normalnie...
Jakieś zaawansowane zwroty nie, ale lepsze było to tłumaczenie, teraz nawet nie mam dostępu do Google Translatora xD
Te tłumaczenia są z inteligentnego #!$%@? cośtam, tłumaczyłem tym programem 3 motywy i było naprawdę okej, 60% z automatu, 30% do małej poprawki, a 10% musiałem pisać sam :/
Teraz 10% to automat, a 60% muszę pisać sam
program po prostu wrzuca ten tekst do jakichś translatorów i baz

@czikapu: czeknąłem co to za soft, ale żadnej wzmianki jak to działa. Zakładam że to najzwyklejsze MT (machine translation), w którym z nowszą wersją zmieniono również silnik tłumaczeń i podejrzewam że jest to translator google. Bo sadzi takie właśnie kwiatki. Poszukaj alternatywy opartej na endżajnie deepl, lub jest oparte na okapi framework.

A już zupełnie inną parą kaloszy jest to,