@morde_chaj: wydaje mi się że to nie jest FAS, to musi być coś jeszcze. miałam do czynienia z dzieciakami z FAS, chorymi w różnym stopniu, mialy podobne rysy twarzy ale nie wyglądały aż tak, nawet ci hardkorowi fasowcy.
@nicari: jeśli to zdjęcie jest z jakiejś rosyjskiej wsi gdzieś daleko na wschodzie, myślę, że tam możliwy jest taki poziom hardkoru, że wszystkie polskie patologie to prawie normalność
@Ty_Lee: co wy się tak śmiejecie z Białegostoku. Tam mieszka sama inteligencja jak niedoszły prezydent miasta #kononowicz. Wielki przywódca wojenny #major czy też wszechstronny budowlaniec #mexicano.
@nicari: Stawiam, że to charakteryzacja do jakiegoś filmu, żeby tak wyglądali, jednak z perspektywy naukowej takie coś nazywa się Mikrocefalia (mało głowie). Z najczęstszych niegenetycznych przyczyn można wymienić palenie tytoniu / picie alkoholu w ciąży, cukrzyca u matki itp.
poniżej masz dokument dot. filmu Freaks, w którym te osoby wystapiły. Dodatkowo jedna z serii American Horror Story jest luźno inspirowana historią tych ludzi
#tyleecontent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po więcej informacji możesz odwiedzić Wikipedie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Mikrocefalia
poniżej masz dokument dot. filmu Freaks, w którym te osoby wystapiły. Dodatkowo jedna z serii American Horror Story jest luźno inspirowana historią tych ludzi
@nicari
@laczka
@wykopiwniczanin
To nie fas, nie mają borów zadartych do góry