Wpis z mikrobloga

@fauxr: Ja używałem S8, plusy: ładne zdjęcia, ładnie wygląda, ładny ekran, nie mialem żanych problemów z lagami, żadnych błędów w oporgramowaniu raczej nie zauważyłem, minusy: bateria mogłaby dłużej trzymać, ekran się łatwo brudzi, jeżeli nie używasz etui, to może wypaść z ręki :D; wg mnie bardzo dobry telefon, chociaż przesiadłem się na S9, bo moge :P.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@fauxr: V30 Here. Zajebisty design i wykonanie. Bateria trzyma zajebiście. Aparaty bardzo dobre głównie szeroki kąt rozwala system. Świetne jakość dźwięku na słuchawkach dzięki ptzetwornikowi quad dac. Głośnik zewnętrzny bez szału. Minusem dla mnie nakładka od LG ale można się jej łatwo pozbyć dzięki Launcherom i słabe wsparcie z aktualizacjami. 9.0 pewnie dostanie ale długo po premierze. Zeszłoroczna G6 oreo dostała w pl 2 miesiące temu a LG v20 był pierwszym
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PomidorovaLova: wtf? Mate szybko zjada baterie? Wyciskam w nim 8-9h sotu bez żadnego problemu z jasnością na auto, korzystając z Facebooka, wykopu, youtuba, synchronizacja 3 kont pocztowych i jeszcze kilkoma apkami w tle. Miałem podobny dylemat i wybralem mate 10 pro bo ma 6GB ramu, najlepszy aparat z tej trójki i jest najbardziej wydajny.