Wpis z mikrobloga

Powiem wam tak, jeżeli już los ześle wam różowypasek do związku to najprawdopodobniej rozjebiecie ten związek szybciej niż uświadomicie sobie co się stało. Dlaczego? Bo myślicie o sobie w kategoriach przegrywu. Przeniesiecie przegryw do związku jak toksynę. Wy myślicie, że co, że z różową to jest jak w filmie, nic tylko szczęście? To jest drugi człowiek ma oczekiwania od was i od tej relacji. Ona nie jest zabawką do ruchania i umilania wam czasu bo nie macie z kim wyjść z domu. Oczekuje, że wykażecie się pewną dozą męskości, nie wiem, zaradności. Różowa prawdopodobnie będzie oczekiwać, że pokierujecie tym związkiem, dacie jej oparcie. I oparcie to nie jest 10k co msc albo nowe BMW czy mieszkanie. Oparcie to jest jej świadomość, że jest z mężczyzną który ma normalne, zdrowe podejście nastawione na ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW a nie na użalanie się na wszystko. Najpierw posortujcie swoje życie, naprawcie psychikę. Stańcie na pewnym gruncie jako single a dopiero później bierzcie się za związki. Macie absolutnie nie myśleć o sobie w kategorii jestem przegrywem, jeśli pomyślicie tak będąc w związku nie wróżę przyszłości. To była moja rada dla was.
#przegryw
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fajnypan: Jestem z #rozowypasek od 9 lat. Mieszkamy razem od 5. To co piszesz to prawda. Zwiazek to ciezka, obopolna praca. Szara codziennosc, rachunki, remont, choroby. W partnerstwie latwiej przejsc przez zycie. ,,Ruchanie" to tylko jeden z elementow ukladanki. Nie mialbym udanego zwiazku, gdybym myslal o kobietach tak, jak liczni tu mizogini i ci z #przegryw
  • Odpowiedz
@MaddoxX1911: Oczywiście że trzeba wchodzić. Ale trzeba też równocześnie sortować swoje życie, odfajkowywać problemy że tak powiem i nie stawiać związku jako najważniejszy element życia. Albo odłożyć związki na później. To kieruję raczej do ludzi którzy jęczą dajcie różowe dajcie różowe tak jakby to miało naprawić ich świat i magicznie wyprowadzić do wygrywu. To ich wprowadzi w jeszcze większy przegryw jak od środka rozjebią taki związek przerabiałem to po sobie.
  • Odpowiedz
@kameleon321: Żadna normlna różowa nie powie Ci wypad jak nie masz super doświadczenia. Normalna która oczekuje dłuższej relacji jak jakaś chce rozrywki na 2 msc to może tak powie. Już o braku doświadczenia wpis wrzucałem.
  • Odpowiedz
@MaddoxX1911: Ja nigdy nie musiałem się przyznawać albo i nie. Jak rozmawiałem z kobietami to nigdy nie było etapu oficjalnego wyjawienia czy jestem prawikiem czy nie jestem. Jak się pierwszy raz całowałem a było to z różową z która później byłem to był dramat. Spartoliłem to strasznie aż teraz jaka myślę to musze wstać z krzesła xd ale coś tam powiedziałem jej że będziemy dużo trenować całowanie i to obeszło.
  • Odpowiedz