Aktywne Wpisy
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
kobiaszu +153
Chyba faktycznie trzeba prawnie wymuszać fabryczne ograniczenie prędkości bo inaczej się bydło nie nauczy i będzie jeździć z sądowym zakazem. Jaki sens homologowac pojazdy które jadą więcej niż te 180km/h jeżeli nie ma u nas w kraju drogi która pozwala legalnie tak szybko jechać? Niech se przyspieszają do setki w 3 sekundy ale kaganiec na 180km/h i koniec. Do tego surowe kary za ściąganie ograniczeń i problem się zmniejszy. W dzisiejszych czasach
Oj januszku, widzę że nic się nie nauczyłeś przez ten czas i nie zmądrzałeś.
Pamiętaj tylko że żeby się z kogoś smiać, to warto mieć na tyle jaj żeby pokazać swoją kaprawą twarz. Nawet maski nie zmienił. Weź idź się gdzieś zawiń i przemyśl czy znów chcesz się publicznie upokarzać przed randomowymi ludźmi ku przyklasku kilku gimbusów z twojej super grupki którzy będą ci klękać do miecza (bardziej scyzoryka).
Ogarnij się bo na razie to marnujesz tylko tlen, zacznij sklejać statki czy coś, Ale jak nie to chętnie pooglądam jak marnujesz swój czas i pieniądze dla jakiegoś beja z łodzi.
#bonzo #tiger #klejnotmopsu #baleron #patostreamy
#pokazmorde #pokazhejtera