Wpis z mikrobloga

@Grabek_zielonka: Nie no, to mało wiarygodne źródło. Niby wrzucają sprawdzone informacje, ale tutaj nie podali nawet skąd wzięli tą wiadomość. Fajnie byłoby jakby wrócił, ale jeśli miałby przyjść za Pjanica, to ja podziękuje. Wole Bośniaka.
  • Odpowiedz
@attyla7: Przecież to nie ja tworze te informacje, tylko je przeklejam z twittera. Nie mam wpływu na to, co się jakiemuś dziennikarzowi umyśli napisać XD
  • Odpowiedz
@realbs: @TymRazemNieBedeBordo: Spokojnie, wrzucajcie sobie co tam chcecie tylko wydaje mi się że trzeba założyć jakieś sito na te plotki. Jakoś kibice interu nie wrzucają wiadomości o messim pomimo że takie bzdury potrafią dać na okładki gazet :)
  • Odpowiedz
@attyla7: Myślę, że porównywanie tych plotek jest conajmniej bezsensowne. Tym bardziej, że o Pogbie czy Savicu piszą solidne źródła, a Messi w Interze to wynik wciągania k-----y w redakcji i spalenia paru blantów w przerwie.
  • Odpowiedz
@attyla7: ta, "te bzdury" były na okładkach. Pogba w Manu, CR7 w Juve, Igła w Juve, wtedy też wszyscy pukali się po czołach. O ile "te bzdury" jak zdjecie messiego w koszulce Napoli to faktycznie komizm, tak Juve zainteresowane Pogbą (który tu grał i mile wspomina okres grania u nas) czy Bonusem (j.w.) to są w miare realne transfery.
  • Odpowiedz
@realbs: Ja też liczyłem na bośniaka ale popatrz na to z drugiej strony. Pogba u nas był traktowany jak książe Turyny - chciał odejść - odszedł. Na ManUtd tylko się naciał. Jeśli miałby wrócić to już jako dojrzały lojalny zawodnik (to nie typ Balotelliego).
A Pjanić pieprzy że chce zostać a zmienia agenta, który knuje! To Barcelona, to ManC, itp.

Jestem na tak dla zamiany Pjanić-Pogba!
  • Odpowiedz
@Grabek_zielonka: Cały system gry musiałby wtedy zostać zmieniony. Pogba nie ma aż takich umiejętności przywódczych jak Pjanic i rozegranie też mu znacznie słabiej wychodzi, co było widoczne w sezonie 15/16. Jeśli grałby u boku Bośniaka to świetnie, ale wymiana jest dla mnie bezsensowna. Francuz to jeszcze nie ten poziom.
  • Odpowiedz
@realbs: akurat jako lider szatni pasuje jak znalazł - on był liderem szatni reprezentacji Francji ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jasne, że od nowa musiałby się wkręćić bo to już nie czasu MPV ale napewno jest lepszy niż Matuidi
  • Odpowiedz