Wpis z mikrobloga

Jako osoba która wyszła z przegrywu w aspekcie posiadania różowego dam wam radę. Dojebcie formę. Jak nie macie nic do zaprezentowania pod względem osobowości czy mordy to chociaż miejcie ponadprzeciętne ciało. Nie musicie być r-------i na koksie czy docięci do granic możliwości ale lekki zarys mięśni, lekki zarys brzucha wystarczy. żeby było widać że dbacie o swoje ciało różowe to lubią. To jest moja rada dla was.
#przegryw
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fajnypan: a ja Wam mówie, każdy znajdzie osobę, której się spodoba
Mój obecny chłopak ubolewal bo ma odstajace mocno uszy co było dość wysmiewane, gdzie dla mnie to najslodsze uszy na świecie
Czasem wystarczy po prostu o siebie ciut zadbać tak jak opowie pomogło zadbanie o sylwetkę
  • Odpowiedz
Tutaj macie przykład mojej szczytowej (xddd) formy. nie mówię że każda laska leciała jak nie wiadomo co bo nie leciała ale dawało mi to pewną korzyść na jakichś imprezach czy spotkaniach. Robiłem lepsze 1 wrażenie niż moi kumple przez to że było widać że dbam o siebie i o swoje ciało. I to nie jest nie wiadomo co, po prostu wygląałem na zdrowego męczyznę przy nich. Czymś się wyróżniałem na tle osób
Fajnypan - Tutaj macie przykład mojej szczytowej (xddd) formy. nie mówię że każda las...

źródło: comment_sf7ZNhKREmnUBM7xuSrlexklrgzcTl1y.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz