Aktywne Wpisy

fanmarcinamillera +100
Brawo katolicy, przez wasze zabobony postęp został zatrzymany na 1000 lat. Lepiej trzeba było szukać czarownic i wymyślać coraz to nowsze metody tortur zamiast wziąć się za naukę #chrzescijanstwo #historia
źródło: IMG_1490
Pobierz
tempyluj +657
Sytuacja na rynku mieszkaniowym jest normalna i bardzo dobra.
Mam 300k zł, jeżdżę 15 letnim oplem za 20k i teraz muszę tylko wydać 300k na wkład własny i dobrać 600k zł kredytu żeby kupić 55 metrów z wtórnego i płacić za to 4,4k raty + opłaty.
Tak, oczywiście, że w takich warunkach spłodzę trójkę dzieci.
Tak, oczywiście, że zajmę się wyciekiem oleju w samochodzie, dymieniem na zimnym i kupię nowe opony.
Mam 300k zł, jeżdżę 15 letnim oplem za 20k i teraz muszę tylko wydać 300k na wkład własny i dobrać 600k zł kredytu żeby kupić 55 metrów z wtórnego i płacić za to 4,4k raty + opłaty.
Tak, oczywiście, że w takich warunkach spłodzę trójkę dzieci.
Tak, oczywiście, że zajmę się wyciekiem oleju w samochodzie, dymieniem na zimnym i kupię nowe opony.

Gra jest aktualnie dostępna na itStartup.pl. Wszystko wysyłane jest już na bieżąco
*pozostało parę osób, które wsparły projekt, a nadal nie podały żadnego adresu dostawy - bardzo proszę takie osoby o kontakt. Gdyby paczka nie dotarła do Was z innego powodu, to również proszę o kontakt (dział kontakt na stronie projektu) - sprawdzimy śledzenie paczki i załatwimy sprawę.
Link do pełnej aktualizacji na Wspieram.to
Postępy/newsy projektu: IT Startup - Gra Karciana można śledzić lub czarnolistować pod #karciankait (tag powstał zanim wymyśliłem nazwę karcianki;)).
---------------
Fanpage projektu:
➡ https://www.facebook.com/itstartupgrakarciana/
Dla tych, którzy chcą śledzić projekt na #facebook .
Przypominam skrót pomysłu gry karcianej:
w grze jesteśmy firmą/startupem IT. To gra karciana, w której gramy karty programistów, którzy budują projekt. Karty wiedzy wzmacniają programistów (mogą oni sobie przekazywać wiedzę). Karty działu HR pozwalają na podbieranie developerów przeciwnikowi oraz zdobywają oni nowe zasoby do firmy (dobieranie kart). Do tego dochodzą sytuacyjne karty akcji (karty te dają benefity naszym pracownikom… albo sabotują firmę konkurencji), by całość była ciekawsza i bardziej interaktywna.
#grybezpradu #programista15k #it #gry
źródło: comment_3kaljLKbYJIabV5jIH3bosrZieHD7tQE.jpg
Pobierz