Wpis z mikrobloga

Co wozicie w aucie? Jakie uważacie ze rzeczy są ważne, nie pojechalibyscie bez nich dalej?
Ja pomijając podstawowe rzeczy typu własna apteczna, przybory do wymiany kół, koła, jakieś klucze takie normalne rzeczy to mam:
- koc gruby + poduszka
- ciuchy na zmianę tj. Spodnie i bluza
- scyzoryk
- lampka i zapasowe baterie, drobniaki typu 5/2/1 zl z 20 zl, powerbank naładowany, mapa, rękawice robocze, butelka mala wody, gaz pieprzowy. Tyle :D #samochody #motoryzacja
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tetris795: obecnie woze: rekawiczki, imbusy, szmaty jakies, buty ze stal kapą, butelka po oleju, piłka do kosza, suspenser na kolano, jakies randomowe klucze.
Niezbedne? %
- lewarek, klucz
- zarowki, bezpieczniki
- jakies klucze (zestaw)
  • Odpowiedz
  • 0
@bidzej: Sie śmiej :D mi nie było do śmiechu jak wracałem z trasy i padł mi pośrodku lasu samochód, elektryka. Miałem 18%, chciało mi się pic, brak lampki :D od tamtego momentu nic mnie nie zaskoczy
  • Odpowiedz
@tetris795: zapasowa ladowarke do lapka, odkurzacz na akumulator, z 30 plnow w drobnych jak potrzeba na parking, albo jak przelalem na tankowaniu, klucz 10 i 12, ciuchy na przebranie, rekawice ochronne, i kilka katalogow i wizytowek ktorych zawsze mi brakuje jak nie wezme torby roboczej
  • Odpowiedz
- ciuchy na zmianę tj. Spodnie i bluza

@tetris795: mądrze, przekonałem się o tym kiedyś jak późnym listopadem wracałem w koszuli z pracy z biura i urwałem koło w nocy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz