#anonimowemirkowyznania Pytanie bardziej do #rozowepaski, chociaz #niebieskiepaski (byle nie spod tagu #przegryw ( ͡°͜ʖ͡°)) też niech się wypowiedzą. Ucieszyłybyście się z kwiatka na drugim spotkaniu z typem poznanym przez internet? Czy raczej #cringe? Z reguły szybko nie wyskakuje z takimi rzeczami, ale tutaj #czujedobrzeczlowiek i myśle o takim geście, ale bije się z myślami czy to dobry pomysl. Dzieli nas 100 km. Za pierwszym razem ja do niej przyjechałem, teraz ona wyszła z inicjatywą przyjechania do mnie. Niespotykanie fajne uczucie nie być zawsze tym z-------------m. tagi dla zasiegu #zwiazki #badoo #tinder
@AnonimoweMirkoWyznania: ona do ciebie przyjedzie 100km, dasz jej kwiatka i co ona niby z nim ma zrobic?XDDDDD lazic caly dzien z kwiatkiem?XD czy zostawic go u ciebie a potem jechac z nim 100km do siebie?XD
@kamisan: tu nie chodzi o majątek, tylko o zasady. On ma być samcem alfa, pewnym siebie i zdecydowanym. 2gie spotkanie i kwiatki? Na to będzie czas na 4, 5 spotkaniu ale niech robi jak uważa :) Na kwiatka jej nie kupi ani nie zniechęci, a skoro nie widać różnicy to po co przepłacać ( ͡°͜ʖ͡°)
@pijekubusplay a tam przesadzasz, kupno kwiatka definiuje Cie jako bycie bądź nie "samcem alfa"? To tylko miły gest nie należy rozwijac z tego jakiejś filozofii, chyba ze ja tu czegoś nie ogarniam
HałaśliwaUkochana: Moim zdaniem trochę cringe, poza tym jak jej wręczysz kwiatka i potem będziecie gdzieś łazić to co ona ma z nim zrobić? Do wody nie wsadzi tylko będzie taszczyć w łapie.
@AnonimoweMirkoWyznania: Rok 2018. Dziewczyny pozują z gołyi dupami na instagramie, fecebooku. Robią operacje, kacze dzioby, na dyskotekach biorą z d--y do ryja. Chłopaki się brandzlują przy p---o i nawet się z tym nie kryją. A na wykopie zdania, że wręczenie kwiatka dziewczynie jest dziwne xD
Pytanie bardziej do #rozowepaski, chociaz #niebieskiepaski (byle nie spod tagu #przegryw ( ͡° ͜ʖ ͡°)) też niech się wypowiedzą.
Ucieszyłybyście się z kwiatka na drugim spotkaniu z typem poznanym przez internet? Czy raczej #cringe? Z reguły szybko nie wyskakuje z takimi rzeczami, ale tutaj #czujedobrzeczlowiek i myśle o takim geście, ale bije się z myślami czy to dobry pomysl.
Dzieli nas 100 km. Za pierwszym razem ja do niej przyjechałem, teraz ona wyszła z inicjatywą przyjechania do mnie. Niespotykanie fajne uczucie nie być zawsze tym z-------------m.
tagi dla zasiegu #zwiazki #badoo #tinder
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania skoro sam masz ochotę kupić to śmiało, moim zdaniem fajny gest
tragiczny pomysl od strony organizacyjnej
Zaakceptował: kwasnydeszcz}