Wpis z mikrobloga

@Sloneczko: np co?
miałem na oku też fiata stilo, ale poczytałem opinie i tam elektryka pada co chwila, komputer pokładowy - cena 1000 zł
a mi nie potrzebne są jakieś bajery - pierwszy samochód
  • Odpowiedz
@pshemson nieno Stilo to juz przesada ;) jezeli chodzi o pierwsze auto to ja polecam: pasata, mazda 6 w dieslu 2l, golfa, nissana primiere lub nawet zwykla astre 2. Bertone to strata pieniedzy bo ta co dales nie ma nawet oryginalnych alusow od bertone a silnik jest w takim stanie ze mocy z tego nie wykciagniesz pelnej
  • Odpowiedz
@pshemson zwykla nie jest katowana, jest w o wiele lepszej kondycji jezeli chodzi o silnik, ma mniejsze spalanie i wiele rozwiazan jezeli chodzi o czesci jest tanszych. Bertone za to ma wiekszy komfort jazdy bo siedzenia sa inne no i fakt faktem jest zrywniejsza i szybsza od podatawowych wersji astry g. Rozni sie tez oczywiscie wygladem ale w obecnych czasach na bertone nie wyrwiesz lachona ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@pshemson: sprawdź poprostu czy działa wszystko na czym ci zależy. Jak jeździ, skręca, hamuje i robi to dobrze to bierz. Nie są to wielkie pieniądze
  • Odpowiedz
@pshemson jakas tania, 2001, najlepszy silnik, wlozone lpg, bertona. Za taka cene to w dobrym stanie zwykla g mozna zdobyc a bertony to chodliwe modele. Jezeli jeszcze utargujesz troche i wyjdzie ze jest dobra to sam bym sie skusil :p
  • Odpowiedz
że to auto ma 17 lat i wszystko w silniku jest w stanie rozpadu

@adgebworthy: zależy jak leży, na pierwsze auto jest spoko. Miałem parę lat temu Opla z 91 roku z nalotem gruubo ponad 500k (a pewnie bliżej 700 ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) i silnik był ok - za to buda zgniła. C20NE, ten w Bertonie nie jest takim tytanem pracy, ale jest trochę
  • Odpowiedz
@Sloneczko: no wiem, ale byłem z ojcem(ja się nie znam) i w astrze też ale z 1998 roku i bez porównania ta jego astra w c--j lepszym stanie, a przebieg 240kkm więc taki sam jak w opisie xD

a handlarz chciał mu dopiec i powiedział że za tą astre nie dał ani grosza XD

a buda zero rdzy i ogólnie wszystko gra, pompa wymieniona za 2k zł, a ten dalej
  • Odpowiedz