Aktywne Wpisy
ataeB +105
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
robert5502 +504
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Mirki jadę dziś obejrzeć opla astra 2 g bertone, na co mam zwrócić uwagę?
https://www.olx.pl/oferta/opel-astra-bertone-2001rok-1-8-gaz-sekwencyjny-skora-klima-stan-bdb-CID5-IDwEYAP.html#42efd53b78
ile mam dołożyć żeby normalnie jeździć? 100k?
miałem na oku też fiata stilo, ale poczytałem opinie i tam elektryka pada co chwila, komputer pokładowy - cena 1000 zł
a mi nie potrzebne są jakieś bajery - pierwszy samochód
z takim myśleniem to wiesz
@adgebworthy: zależy jak leży, na pierwsze auto jest spoko. Miałem parę lat temu Opla z 91 roku z nalotem gruubo ponad 500k (a pewnie bliżej 700 ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) i silnik był ok - za to buda zgniła. C20NE, ten w Bertonie nie jest takim tytanem pracy, ale jest trochę
dobra mirunie, własnie wróciłem
niestety okazał się ten "właściciel" handlarzem, takim typowym
po pierwsze zdjęcia w ogłoszeniu nie były jego, tylko tego gościa od którego kupił
- nie było alusów jak ze zdjęcia -
a handlarz chciał mu dopiec i powiedział że za tą astre nie dał ani grosza XD
a buda zero rdzy i ogólnie wszystko gra, pompa wymieniona za 2k zł, a ten dalej