Wpis z mikrobloga

,,mój znajomy wczoraj miał pierwszy dzień w pracy w Anglii, babka coś się tam wydzierała po angielsku, a on w końcu tak do siebie pod nosem "zamknij tę mordę już", na co ona "coś Ty k---a powiedział?" XDDDDD
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Goofniany_Golem: swoja droga to nie wiem coby muisalaby byc za praca, zeby manager krzyczal na ludzi. Przeciez tak latwo tu zlozyc po cichu raport na takiego delikwenta, ze raczej to sie nie zdarza. Nikt nei chce miec nasrane w papierach. To nie Polska gdzie sytuacje graniczace z mobbingiem zdarzaja sie co chwila.
  • Odpowiedz
@klaudiaa2105: byłem świadkiem podobnej sytuacji, dwóch n--------h polaczkow komentowało kobiety w autobusie, coś w stylu: „tą bym wyruchał, tą bym wyruchał, tej bym nie wyruchał” i w pewnym momencie idzie pacjentka: gruba, niebieskie włosy, kolczyki na całej twarzy, no typowa angielka i goście cisną bekę, ze ale świnia, a ta nagle: coś ty powiedział? I w ryj jednego XD sam bym w życiu nie powiedział, ze to Polka XD
  • Odpowiedz
@klaudiaa2105: "Uwielbiam" ten typ człowieka, mowa o Twoim koledze naturalnie. Mocny w gębie, jak trzeba powiedzieć coś komu, kto (jak sądził) nie zna jego języka. Sam kiedyś jechałem z takim kwiatem emigracji autobusem, kiedy kierowca z jakiś nieznanych nam powodów zatrzymał się na przystanku pustym i nie ruszał przez długie minuty. Gościu krzyczy do niego, oczywiście po polsku: "Jedź frajerze!", a kierowca wychyla się ze swojej kabiny i krzyczy "Który
  • Odpowiedz