Wpis z mikrobloga

@Manah: @r123: @Sune: Gadają o tym że miliony transakcji na btc i przez to duży blockchain np 100TB to nie żaden problem. Dlaczego? Bo na serwerach normalnych jest dużo więcej danych często i nic się nie dzieje. Blockchain może być duży bo umieścimy nody na serwerach przemysłowych!!!!

To tylko przykład. Ten idiota cały czas wyjeżdża z czymś takim. Andreas myśli że gada z ogarniętym chłopem :)
Decentralizacja po #!$%@?.
@Blizz4rd: Ja już bardziej wolę @KryptoRaport: Trochę ich pocisnąłem kiedyś za bardzo. Starają się. Ale wiesz jaka jest zasadnicza różnica między nimi a FxMag? Ci z FxMag są strasznie zarozumiali. Są pewni siebie i gadają na tematy mimo że nie mają o nich pojęcia. Takie harakterki są skończone. Nie do naprawienia. KR za to są wręcz lustrzanym odbiciem. Widać w nich pokorę. Nie wymądrzają się. Ogólnie widać że nie takie
Pobierz
źródło: comment_fDqZQItAAApfair6CvgLQABW1ZqG3mKV.jpg
@Manah: \Zwłaszcza że dzisiaj jeszcze tu wałkowaliśmy dzisiaj temat ETH. No problem tragiczny. Wzrost blockchaina wykładniczy! ETH:
grudzień: 0,4TB
maj:1TB
Lipiec:1,4TB

Ogólnie jak coraz bardziej analizuję tą sytuację ETH, ich wieczne przesówanie terminów wszystkich zapowiadanych poprawek sharingów, raidenów, plasm to coraz pewniejszy jestem że to się zapcha i to szybko. Niektórzy szcuja że do 2022 blockchain ETH będzie zajmował 100TB!
A jaki ja dzisiaj wpis zrobiłem? Sam zauważyłem piękne odbicie na