Aktywne Wpisy
raul7788 +309
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Szanowni, Szanowne,
znów wychodzimy by zamanifestować nasz sprzeciw wobec zawłaszczania sądów przez polityków ✌️
Walka o Sąd Najwyższy - orzekający o ważności wyborów powszechnych - wciąż trwa.
Pierwsza Prezes SN prof. Małgorzata Gersdorf stoi na straży naszych praw mimo iż od trzech tygodni teoretycznie działa ustawa która próbuje ją usunąć. Spotykamy się by okazać nasze wsparcie dla Pierwszej Prezes.
Ponadto będziemy apelowali do prezydenta i senatu, oraz Komisji Europejskiej.
Walka trwa ✌️
Spotkajmy się na pl. Mickiewicza w poniedziałek o 21:00
Weźmy latarki, flagi Polski i Unii.
Bądźmy razem!
Nie dajmy sobie odebrać naszych praw!
Więcej szczegółów za chwilę :)
#nieodpuszczamy
Udostępnij !
Zaproś znajomych !
#wolnesady
#wolnewybory
#wolniludzie
Do ciebie nie dociera, że dzieje się coś złego?
Nie będziesz smieszkowal jak będą blokować nieprawomyślne strony internetowe, bo przymiarki już robią.
No, ale zawsze w Polsce była ta część społeczeństwa, która wolała partię u władzy niż wolność.
@Gensek: XDDDDDD Dokładnie tak, jak w prlu, fajne to byli czasy.
Może byś wpadł na to, że jak tak dalej pójdzie to kolejne wybory nie będą "zwyklymi" wyborami. No, ale nie wpadłeś.
Obrażać cię nie będę, bo chciałbym trzymać poziom. Oczekiwałbym tego samego od innych ale już za późno.
cytuje tagi z spoilera, uwaga, #polska #polityka #sztuka #europa #sady #prawo #bekazprawakow #bekazpisu #dojnazmiana.
Widać nie dzieje się nic poważnego, no może poważne to dla opcji "ciepłej wody" w kranie. Można się rozejść.
Czyli jak op źle tagi wstawi to już w twojej ocenie PiS może robić co chce, nie ma powodu do protestu.
I wy potraficie innych wyzywać od ludzi bezmyślnych?
A te media czy ngo-sy, to mi ich nie żal. Ja po nich płakać nie będę bo po kim? Michnikach? Organizacjach od wciskania nielegalnych imigrantów? A prawicowej prasy też nie czytam.
Dobrze że nigdy nie głosowałem i głosować nie mam zamiaru. ¯\_(ツ)_/¯
To żegnamy ozięble. Nie głosujesz? Nie masz prawa do komentowania. A już na pewno nie do poniżania i obrażania ludzi, którym zależy na tym kraju.
@Satan696: Prawicowej prasy nie czytam, ale ich kłamliwe wyżygi chętnie cytuję. Nie no starczy tych #heheszek
Chyba na rządzie bo nie na państwie a już na pewno nie na ludziach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To twój Chochoł. Po prostu zostaw nas. Bez ludzi obojętnych będzie nam lepiej.
Komentarz usunięty przez moderatora