Aktywne Wpisy
wilk633 +59
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Mirki boję się mieszkać w akademiku. W tym roku chciałbym iść na #studia ale poprostu się boję, boję się tego jak to będzie wyglądało. Dodam że mam 21 lat więc będę starszy od innych. Zawsze byłem gnojony w szkole i jeśli teraz by się to powtórzyło to już miałbym naprawdę dosyć życia. Niewyobrażam sobie mieszkać w pokoju z kimś, i co mam zrobić kiedy pierwszy raz wejdę do pokuju, i będzie tam mój współlokator??? kompletnie nie wiem jak to będzie wyglądać, i jak się zachowywać. Myślę że wkońcu nie pójdę, i będę gnił kolejne lata w domu z rodzicami.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Komentarz usunięty przez autora
Na studiach nie zauważyłam tego nawyku gnojenia, po prostu jak kogoś nie polubisz to się z nim nie trzymasz i tyle. Ale w akademiku ciężko nie mieć znajomych, ludzie ode mnie z roku przez akademik bardzo się zgrali ze sobą.
@NickciN: dokładnie, ameby są zatrzymywane na etapie zawodówki, na studia idą raczej normalni ludzie, wiadomo, są wyjątki, ale nie ma czegoś takiego jak gnojenie.
Komentarz usunięty przez autora
mieszkanie z kimś obcym w pokoju to chyba tylko w miastach typu wwa czy kraków xD
Tylko nie odcinaj się do ludzi i rozmawiaj normalnie z każdym. Nawet typowymi sebami. Dwie, trzy imprezy na korytarzu czy którymś pokoju