Aktywne Wpisy
Mirasy pytanie. Pode mną wprowadziło się małżeństwo 2+2. Dzieci w wieku na oko 3-4 lat. Od rana do wieczora jest wrzask. Nie powiem trochę zaczyna być to uciążliwe. Dodam, że maja metraż taki sam jak mój czyli 45m2 xD. Bije się z myślami czy tam zejść i pogadać z nimi żeby się tymi dziećmi trochę zajęli czy po prostu olać temat bo to dzieci. Byłem już tam raz #!$%@? w drzwi ale
kobiaszu +437
#tesla #elonmusk #bekaztesli #motoryzacja
@camaro98: gdzie? Autopilot nie oznacza tego, co myślisz.
I takie coś jest w Tesli? Ciekawe.
Bardzo mnie ciekawi - co jest nie tak z tym wnętrzem? Tak, tak, wiem, nie ma 85 przycisków, ale to nie jest oznaka estetyki. Wedle raportów użytkowników nic nie skrzypi, materiały są bardzo miłe w dotyku. Nawiew/klima to zupełna rewolucja, która nie potrzebuje już pierdyliarda dziur które wypychają powietrze.
Tak, wiem, nie lubicie ekranów, bo
Bardzo łatwo się #!$%@?ć na takich biznesach.
Kiedyś nie pomyślałbys, że Nokia padnie. A padła. Albo, że HTC w smartfonach nie będzie się liczyć. A zaczeli dość wcześnie i trendy wyznaczali.
To samo Tesla. Póki co innowacja. Ale jak się zrobi konkurencja to będzie inna bajka. Technologia idzie do przodu a Tesla nie ma cudownego rozwiązania. Kopiować bardzo
@anon-anon: tegoroczny e-golf od VW jest 100% elektryczny, zasięg 300km https://www.volkswagen.pl/pl/modele/nowy-e-golf.html
Chyba wzięli się szybciej niż sobie wyobrażasz. A to tylko eksperymentalne modele, jak giganci przekonfigurują linie produkcyjne i pójdą w temat pełną parą to Elon będzie smutny
Jakbym słyszał shortów z Death Watch z 2008 roku. Wiesz ile z tego "a zaraz wejdzie konkurencja i Tesla padnie" się spełniło?
Na konkurencje czekamy i czekamy - z tym, że jakoś się nie kwapią - dziwne jakby wiedzieli, że będą konkurować głównie ze sobą kanibalizując sprzedaż własnych dochodowych aut spalinowych (największy zysk
Poza tym teraz pojawia sie problem kobaltu, nawet dla Tesli, ktora zuzywa go per samochod kilkarazy mniej niz konkurencja. Jest presja na calym swiecie, zeby przestac go kopac w Kongo bo tam masowo wykorzystuja dzieci.
Tylko, ze alternatywa jak
@msichal:
FTFY
Zresztą, wcześniej istniały chociażby 'palmofony' HTC w takim samym formacie, co ajfon.
edit: no dobra, może nie było wtedy faktycznie takich telefonów (nie mogę znaleźć :)), ale w tym momencie dużo lepszym rozwiązaniem dla mnie był palmofon z windows mobile, byłem wysoce nieprzekonany do takiego formatu.
Powiem więcej, technologia dotyku pojemnościowego była na początku tak