Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.
Odchod_Pasywny +147
Dlaczego biznes ąlajn?
Powód 1 - wszystko zmieniło się w 1971 roku kiedy prezydent Nixon obalił standard złota...
Zachęcam do oglądania
#frajerzyzmlm #mlm #dailysebcel #sebcel
Powód 1 - wszystko zmieniło się w 1971 roku kiedy prezydent Nixon obalił standard złota...
Zachęcam do oglądania
#frajerzyzmlm #mlm #dailysebcel #sebcel
#orange #plus #tmobile #play
#telefony #android #promocje #kiciochpyta
@HalBregg dlaczego?
@CheekiBreekiKnight sprawdzę telefon i ofertę. Dzięki.
@frems: co za debilne dziewczę
W tej chwili na kartę za 20 zł masz nielimitowane minuty i SMS (MMS też) + całkiem sporo internetu. Pozostałą kwotę (80 zł miesięcznie) przeznaczasz na dowolny telefon kupiony na wolnym rynku, bez potrzeby podpisywania przynajmniej 2-letniego cyrografu. Przez 2 lata daje to kwotę 1920 zł, czyli całkiem porządny smartfon. Sprawdź co Ci proponują za te 100 zł (z abonamentem), czy czasem nie
@frems: może chodzi tutaj o A2Mobile.