Aktywne Wpisy
Kolanka +439
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Tyrande +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Mirki, co o tym sądzicie.. jestem z moim partnerem już 4 lata, od początku naszego związku mówiłam, że w przyszłości będę chciała wyjechać za granicę, żeby tam osiedlić się na stałe. Za rok kończę studia na polibudzie i jestem zmotywowana do wyjazdu, ale on twierdzi, że nie będzie w innym kraju robakiem-emigrantem, że ma tutaj rodzinę i przyjaciół i nie zamierza nigdzie wyjeżdżać. Czuję się rozdarta, z jednej strony bardzo go kocham i chce z nim spędzić życie, a z drugiej czuję, jak moje wielkie marzenie umiera.. (╯︵╰,) ktoś miał podobną sytuację?
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
@AnonimoweMirkoWyznania: jeśli tym marzeniem jest praca w UK to ja się jemu nie dziwię że nie chce jechać do tego syfu, gdzie zarobki do kosztów życia są gorsze niż w Wawie, najgorsze jedzenie na świecie, słaba pogoda i angole patrzący na ciebie z góry jakby wielką łąskę robili że pozwalają ci polakowi-robakowi pracować w ich "cudownym" kraju
4 lata to wcale nie tak dużo, poza tym nie jesteście małżeństwem i raczej nie będziecie skoro macie tak radykalnie odmienne plany na przyszłość.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Jeśli jest dla Ciebie ważny to zastanów się czy nie warto zrezygnować z części marzeń i spróbować pójść na kompromis. Proponowałem mojej dziewczynie żeby powłóczyć się po świecie chociaż kilka lat, a potem wrócić do Polski z kasą, założyć rodzinę
Komentarz usunięty przez autora