Aktywne Wpisy
tiofen +568
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +263
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
#fotografiaanalogowa #chwalesie #canon
@krolik_wie_lepiej: tylko ORWO :)
Wszystkie problemy bym przebolał, ale dla mnie największą wadą, nie do przeskoczenia w
@Armo11: Strzelałbym chociaż gdy te filmy latały to mnie nawet w planach nie było.
@haes82: No pewnie, że nie są dla każdego. W dobie gdzie Karyny potrafią n-----ć 100 zdjęć z jednego wyjścia do toalety filmy analogowe uczą pokory. Dla mnie jest to fotografia która wymaga sporego zaangażowania i oczywiście nie nadaje się do każdej sytuacji. Lubię zrobić milion zdjęć z
@krolik_wie_lepiej: w tej cenie ciężko dostać samo body w dobrym stanie.
@haes82: kiedyś jak filmy były tańsze to można było sobie pozwolić na więcej klatek z tego samego kadru żeby mieć pewność :-) Ale generalnie wszystko opiera się na doświadczeniu
@haes82: To jest chyba dla wielu najlepsza część i magia, że efekt widzisz po jakimś czasie. Co prawda wraz z umiejętnościami i doświadczeniem można coraz lepiej przewidzieć efekt, ale
@haes82 pewnie masz rację. Ja zazwyczaj robię dwie, trzy rolki na rok, ale uważam, że warto. To jaki bokeh pokazują moje obiektywy na analogu to głowa mała. Zupełnie inaczej rysują. Trzeba analoga czuć lub chociaż spróbować :-) jak podejdzie to nie ma odwrotu.