Wpis z mikrobloga

tyle allegrowych nowociot, przeciez to trik starszy niz wasze matki; nie wiem jak teraz, ale swego czasu na allegro byly dziesiatki tysiecy takich aukcji
@karczochh: Jak w kategorii „samochody” wystawie resoraka to tez powiesz ze jest wszystko Ok? xD po to ten zasrany portal jest od tego by tępić wyłudzenia
@karczochh: Jak w kategorii „samochody” wystawie resoraka to tez powiesz ze jest wszystko Ok? xD po to ten zasrany portal jest od tego by tępić wyłudzenia

@utede: czytaj dzieciaku ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem że to jest ok. Napisałeś że jest w kategorii „telefony” to ci odpisałem jak się może tłumaczyć.
@karczochh: Wiec każdy kto zakupił ma prawo zgłosić oszustwo i wprowadzanie w błąd-proste. A tłumaczenia oszusta nikogo nie powinny interesować. Ps. Wycieczki personalne przeważnie są w momencie gdy brak już argumentów, albo autor niezbyt inteligentny :)
@Deskaa: Treść tej oferty jest niezgodna z regulaminem Allegro. Opis powinien zawierać tylko informacje o sprzedawanym przedmiocie, dlatego informacja o parametrach technicznych telefonu, w tym przypadku, może wprowadzać kupującego w błąd.