Aktywne Wpisy

rtone +125
Chłopak daje swojej dziewczynie lalkę, ona denerwuje się i wyrzuca lalkę na ulicę.
Chłopak pyta: "Ale dlaczego kochanie wyrzuciłaś lalkę?"
Ona odpowiada: "Bo nie podoba mi się Twój prezent."
Więc on idzie na ulicę, podnosi lalkę, kiedy nagle potrąca go samochód, chłopak umiera.
W dniu jego pogrzebu, dziewczyna bierze lalkę i przytula ją mocno do siebie, kiedy ściska lalkę...
widzi napis: "Wyjdziesz za mnie?" Przestraszona dziewczyna upuszcza lalkę. Spadając z kieszeni lalki wypadają dwie obrączk
Chłopak pyta: "Ale dlaczego kochanie wyrzuciłaś lalkę?"
Ona odpowiada: "Bo nie podoba mi się Twój prezent."
Więc on idzie na ulicę, podnosi lalkę, kiedy nagle potrąca go samochód, chłopak umiera.
W dniu jego pogrzebu, dziewczyna bierze lalkę i przytula ją mocno do siebie, kiedy ściska lalkę...
widzi napis: "Wyjdziesz za mnie?" Przestraszona dziewczyna upuszcza lalkę. Spadając z kieszeni lalki wypadają dwie obrączk
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Polska karta SIM bez problemu działa w tych krajach i pozwala na odebranie połączenia z Polski? Czy są jakieś problemy?
Jakie są koszta za 1min wykonanego połączenia i odbieranego?
#azja #chiny #korea #podroze #podrozujzwykopem #telefony
A pamiętasz może nazwę operatora? Jaki limit GB?
Witaj w Chinach. Koszty polaczen: do Polski - 7 zl/min, lokalnie - 10 zl/min, polaczenie przychodzace - 4 zl/min. Koszt SMS - 2 zl, MMS - 3 zl. Koszt transmisji danych: 2,72 zl/100 kB (taryf. co 100 kB). Ceny sa z VAT. Wyslij bezplatny SMS o tresci '2' na nr 115, aby dostac wiecej informacji o roamingu.
100MB w Korei - 272zł a w Chinach aż 2720zł...można popłynąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1GB w Korei 2720zł a w Chinach 27 200zł...grubo
źródło: comment_WG1dZvWEIVCcdTz1TLPsUyYveOatJJvO.jpg
Pobierz@kotbehemoth: Masakra
Dobrze że pomyślałeś i ustawiłeś sobie limit.
Ja tam jestem zwolennikiem ''Na Kartę'' ;-)
Pakiet 10GB (1,5GB w UE), nieimitowane rozmowy i SMS za 25zł miesięcznie w Play więcej nie potrzeba ( ͡
źródło: comment_NgVfaUt0yA7dA84ykpb9gWACvNaaNasd.jpg
Pobierz