Wpis z mikrobloga

@apopleksja: zauważyłaś ludzi, którzy się ubierają w określony sposób. Znam mnóstwo osób słuchających metalu/rocka, których nie odróżnisz od typowego normika. Grubi, chudzi, bogaci, biedni, rzadko samotni (mam już pod 30, więc większość znajomych na raczej dzieci)
@apopleksja po prostu tacy kosmici rzucają się w oczy, typowy błąd poznawczy. Duża część ludzi słuchających takiej muzyki to normalni, niczym nie wyróżniający się ludzie, których mijasz na codzień na ulicy.
@apopleksja słucham metalu i rocka, śmigam w dresach bardzo często + sportowe obuwie i ostatnie 4.5 roku jeździłem BMW E36 aka dresowozem (σ ͜ʖσ) reszta znajomych kręcących się w kręgach kultury metalu i rocka też normalni ludzie.

Pewnie tylko na takich ludzi jakich odpisałaś było Ci dane spotkać :)
@apopleksja: no a ja znam sporo takich, po których to widać, i nie są aspołeczni, jeżdżą na koncerty, imprezują itp. Może po prostu pochopnie oceniasz ludzi, których znasz tylko z widzenia, i nie wiesz co oni robią w życiu ( ͡º ͜ʖ͡º) W sumie jak chodziłem jeszcze do liceum, to sądze, że część klasy też mogła mnie przez mój ogólny metalizm uznawać za "dziwnego i aspołecznego"