Wpis z mikrobloga

@kthgg: to jest właśnie ten poziom intelektualny tych "s--------n", która żalą się że nie mają dziewczyn, bo są brzydcy, a mają tyle zajebistych zainteresowań i cudowny charakter :D
  • Odpowiedz
@Dariel: Żadna s---------a by tak nigdy nie napisała, bo jest świadoma swojego s----------a, wstydziłaby się i ma trochę rigczu żeby się nie błaźnić przed jakąś losową lochą.

To jest typ który nie jest świadomy, że coś z nim jest nie tak i według niego takie pytania są normalne.
OPka pewnie siedzi na jakichś g---o grupach i dlatego do niej napisał, a takie pytanie do dziewczyny jest pewnie którymś z rzędu,
  • Odpowiedz
@kthgg Abstrahujac od tej zenujacej koncowki rozmowy to i tak czlowiek, ktory nie umie zorganizowac sobie czasu, zajac sie czyms bedac samotnym nie zmieni sie bo znalezieniu drugiej polowy. Nadal bedzie tym samym nudnym czlowiekiem. Zadna dziewczyna tego nie zmieni. Taka mentalnosc po prostu.
  • Odpowiedz
@Snegzam: XD niczego innego się nie spodziewałem usłyszeć. Poza tym ja raczej mówię o s-----------h z redpillsa, którzy uważaj że kobiety to głupie ludzie i nie mają zainteresowań. Nie uważasz chyba, że wszystkie przegrywy są takie same?
  • Odpowiedz
@Dariel: Porównujemy inny sort przegrywów, ty porównujesz 20 spermiarzy z tagu #przegryw i jak to nazwałeś resztę redpilersów którzy byliby w stanie wysłać taką wiadomość a ja porównuje całą resztę która miała lub ma prawdziwe problemy i dlatego uważają się za s---------y.
  • Odpowiedz