Wpis z mikrobloga

bys zbieral swoje zeby z podlogi polamanymi rekami.

@roball oho następny mocny w necie. Jak ci się amebo nie podoba że ktoś ma w nosie twoje głupie kartki to wypad w Bieszczady. Tam będziesz miał dostatecznie dużo spokoju.
  • Odpowiedz
@ziemniag Nie no, przecież na wykopkach, którzy mają 12 lat łatwo nabić plusy pisząc takie wpisy xD.

Mam nadzieję, że wszystkie wpisy, które "na serio" były za tym pomysłem to zwykłe baity. Chyba, że naprawdę jesteście przegrywami społecznymi xD
  • Odpowiedz
My jak sie dziecko urodzilo, to wylaczylismy dzwonek przy drzwiach wejściowych. Dlatego nie smieje sie juz z takich rzeczy. To trzeba poczuć na własnej skórze jak po godzinie usypiania, ten maly chochlik budzi sie,.bo rodzice zamówili` pizze.
  • Odpowiedz
  • 1
Komunikat normalny, nie mniej jednak autor to p---a, nie facet. Normalny mężczyzna po prostu odłączył by dzwonek - problem solved.
  • Odpowiedz
Moge sobie na MOICH drzwiach nawet zawiesic zdjecie twojej glupkowatej twarzy i dorysowac do niej wielka czarna pale.

@roball: Możesz, w takim jednak przypadku możesz się spodziewać nie sebkowego w-------u i debilizmów w stylu prawo ulicy i "zbieranie zębów połamanymi rękami", ale pozwu cywilnego i całkiem dużego prawdopodobieństwa na wyrwanie kilku tysięcy, które zamiast na zabawki dla twojego głupiego gówniaka pójdą na napełnianie mojego wielkiego kałduna. ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@LM317T: Jeśli rodzina tylko odłączy dzwonek i nie da o tym informacji na drzwiach, to nikt się do nich nie dostanie, bo skąd taka osoba ma wiedzieć, że jest wyłączony dzwonek? Po kilku próbach dzwonienia po prostu pomyśli że nikogo nie ma i sobie pójdzie.

@ja_tu_tylko_rysuje: Czy Ty kiedyś dzwoniłeś k---a dzwonkiem? Nie spotkałem jeszcze mieszkania, gdzie podczas dzwonienia nie byłoby słychać przez drzwi, że dzwonek działa.

Można
  • Odpowiedz