Wpis z mikrobloga

@Lisowczy: Wiem, że tylko trollujesz (bo nie można być aż tak głupim). Czuję się jednak w obowiązku sprostować te bzdury, bo sądząc po plusach to ktoś w nie wierzy.

Frankowski strzelił mniej bramek dla reprezentacji niż ma w tej chwili Milik. Lewandowski nawet bez karnych ma ponad 4 razy więcej goli niż Franek

Przeciwko silnemu rywalowi Franek strzelił 1 bramkę, przeciwko średniakom 3. Pozostałe strzelał ogórom. Lewy przeciwko silnym i średnim
  • Odpowiedz
@Lisowczy: Ja #!$%@? ale trzeba być odrealnionym, żeby takich ekstraklasowych kopaczy jak Frankowski stawiać wyżej od Lewandowskiego XD. O gurwa złapałem zarzutke...
  • Odpowiedz
@falden: Frankowi podcinano skrzydła na każdym kroku. W Ekstraklasie pokazał na co go stać, jest najlepszym strzelcem Ekstraklasy XXI wieku. Żaden Carlitos ani żaden inny ogórek sprowadzony z ameryki południowej nawet nie ma startu do Franka, i to nawet nie tyle sumarycznie co bilansowo. PZPN Franka nienawidził, powiedzmy to sobie jasno, a awans do MŚ 2006 zawdzięczamy tylko dla Franka. BTW, Kazachstan w 2006 roku w ogóle nie był ogórem.
  • Odpowiedz
@Lisowczy: Frankowski tylko dwa razy przekroczył 20 goli w sezonie. Najlepszą formę miał w sezonie 2004/2005 i wtedy akurat dużo grał w reprezentacji. W pozostałych sezonach był po prostu za słaby. Np w 2002 roku strzelił tylko 9 goli a Żurawski (jego partner z ataku Wisły) miał 21 bramek i to on pojechał do Korei.

Kazachstan z 2006? Do czego niby nawiązujesz?
  • Odpowiedz
Oczywiście Frankowski grając 7 lat miał skuteczność 0,45 a Lewandowski grając 10 ma na ten moment 0,58. A jak wiadomo trudniej jest uzyskać taka statystykę automatycznie rozgrywając więcej spotkań. A Twój wielki Żurawski w 72 spotkaniach strzelił 12 goli. Znowu Lewandowski ma najwiecej bramek w meczach o punkty. Twój wielki Frankowski poszedł do wolverhampton i gowno tam ugrał. Już w dupie mam to, ze to troll i bait te komentarze, ale Lewandowski
  • Odpowiedz
w tej chwili to U-21 ogrywa te nasze #!$%@?

@przekojot: śmieszny jesteś, widziałem ich mecze i to na żywo. Mają taki sam zapał do gry jak polacy w ostatnich minutach polska - japonia. W ogóle to @DzonySiara: cię już wyjaśnił jaki z ciebie znawca. Tacy goście jak ty, jedynie potrafią pluć na wszystkich reprezentantów bo przecież swoich to obrażać trzeba, a do chorwatów to trzepiesz konia bo akurat teraz jest
  • Odpowiedz
Ja tam krytykę Lewego rozumiem bo zagrał fatalne mistrzostwa nie dając nic drużynie, a przecież wcześniej pokazywał że i sam mecze potrafi nam wygrać i w głównej mierze dzięki niemu w ogóle na mundial pojechaliśmy. Do tego jego wypowiedzi też mi się bardzo nie podobały. Także rozumiem głosy krytyki.

Ale kuźwa porównywać go do Żurawskiego i Frankowskiego to jest już jakiś wyższy poziom absurdu xdd
  • Odpowiedz
@ciachostko: Widze ze tobie i paru podobnym dzbanom bardzo zalega na watrobie fakt, jak mozna w ogole porownywac smiesznych grajkow z Polski do zagranicznych druzyn. Otoz mozna i nawet trzeba, bo nie pojechali na paraolimpiade tylko powazne zawody, ktorych nie mozna zlekcewazyc i powiedziec sorry znow nie wyszlo. Wybaczyc to mozna Iranowi, druzynie wartej na papierze pewnie tyle co sam Lewy, bo swoim uporem udowodnili swiatu, ze nie znalezli sie tam
  • Odpowiedz