#anonimowemirkowyznania Mirki, piszę z anonimowych żeby sprawdzić, czy wszystko jest ze mną w porządku.
A więc od początku. Jest taka moja koleżanka, która jest 10/10 i bardzo mi sie podoba, ale bez wzajemności. Jestem bardzo wysoko w friendzonie. Na tyle wysoko, że robimy sobie z nią prezenty na święta (w tym przypadku bożonarodzeniowe). Ja jej kupiłem skromny prezent, ona kupiła mi skromny prezent i tyle. W jej prezencie natomiast znajdował się jej włos. Wiecie co zrobiłem? Wziąłem go i schowałem z podpisem "DNA GABRIELI" z nadzieją, że kiedyś będzie można odtworzyć człowieka z DNA.
@AnonimoweMirkoWyznania: Jak najbardziej, każdy by tak zrobił. Za odpowiednią gratyfikacją Chińczycy z ali ją sklonują. Upewnij się tylko, że to nie łoniak jej starego.
Jestem bardzo wysoko w friendzonie. Na tyle wysoko, że robimy sobie z nią prezenty na święta
@AnonimoweMirkoWyznania: zburzę ci światopogląd, ale tak robią ludzie, którzy się znają trochę mocniej od "cześć" raz dziennie, to nie jest żaden friendzone.
Fenoloftaleina: Zakochani/zauroczeni ludzie robią wiele p------------h rzeczy, o które normalnie sami by się nie posądzali. Tak długo, jak tą myślą się nie dzielisz ze znajomymi, to raczej wszystko z tobą ok - różne są zachowania w odpowiedzi obronnej na jakieś trudne sytuacje. Jeśli czujesz, że nawet tak trywialna rzecz jak włos daje ci jakiekolwiek poczucie komfortu, jeśli śpisz przez to lepiej... tym lepiej dla ciebie. Ale podkreślę - tą rzecz zachowaj
Mirki, piszę z anonimowych żeby sprawdzić, czy wszystko jest ze mną w porządku.
A więc od początku. Jest taka moja koleżanka, która jest 10/10 i bardzo mi sie podoba, ale bez wzajemności. Jestem bardzo wysoko w friendzonie. Na tyle wysoko, że robimy sobie z nią prezenty na święta (w tym przypadku bożonarodzeniowe). Ja jej kupiłem skromny prezent, ona kupiła mi skromny prezent i tyle. W jej prezencie natomiast znajdował się jej włos. Wiecie co zrobiłem? Wziąłem go i schowałem z podpisem "DNA GABRIELI" z nadzieją, że kiedyś będzie można odtworzyć człowieka z DNA.
Czy wszystko ze mną w porządku?
#pytanie #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie.
Idealizujesz, nie ma tak ładnych kobiet.
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: zburzę ci światopogląd, ale tak robią ludzie, którzy się znają trochę mocniej od "cześć" raz dziennie, to nie jest żaden friendzone.