Banda spermiarzy szuka dziewczyny na tinderze, i urządza festiwal żenady "nie mógłbym z taką być", "dla mnie zbyt wulgarne" xDDD. Nie bójcie się, i tak nie przesunie was w prawo.
To jak byście się #!$%@? na odkryte części ciała na plaży nudystów. Idźcie urządzać swój "modesty check" w kościele albo w bibliotece. Pytasz dzika czy sra w lesie.
3/4 komentujących pewnie w życiu dziewczyny za rękę nie trzymało, i z mordą 2/10
@Helsantonio_Montes tak, tak, dokładnie z tych, potem jeszcze wstawiam na mirko jakie to kobiety #!$%@? i szmaty, bo żadna nie chce odesłać cycka w odpowiedzi xDDD.
No raczej na tinderze nie szuka się materiału na dziewczynę. I jeszcze ta wyższość względem niej, kiedy sami jesteście smiesznymi przegrywami co wyszukują dziewczynę na instagramie, wklejają screeny na vipok i toczą swój festiwal #!$%@?.
@AlfredoDiStefano: w sensie że co, jakby miała 25 to już by nie były "zbyt wulgarne"? Rozumiem, jakby miała 16, a nie laska co już pewnie jest na drugim roku studiów...
@AlfredoDiStefano: jeśli ktokolwiek rozważa wzięcie sobie takiej laski za partnerkę życiową, musi być niespełna rozumu. Ja wiem, że czasy się zmieniły i poczucie moralności odjechało w #!$%@? od normalności ale potem będzie płacz, że się puściła bo ktoś napisał jej, że ma zajrbistą dupę. Z jej strony będzie: faceci to świnie, nie potrafią docenić wnętrza.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@kaszanka_z_cebulka82: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jak byście się #!$%@? na odkryte części ciała na plaży nudystów. Idźcie urządzać swój "modesty check" w kościele albo w bibliotece. Pytasz dzika czy sra w lesie.
3/4 komentujących pewnie w życiu dziewczyny za rękę nie trzymało, i z mordą 2/10
Oni wyżej mają rację, to nie jest material na dziewczynę.
No raczej na tinderze nie szuka się materiału na dziewczynę. I jeszcze ta wyższość względem niej, kiedy sami jesteście smiesznymi przegrywami co wyszukują dziewczynę na instagramie, wklejają screeny na vipok i toczą swój festiwal #!$%@?.
@uppss: No cóż, nagina zasady tindera jak tylko się da. Świeci dupskiem, cycki niemal na wierzchu. Szmaciura alert
@Snurq: Jak szef nie odwoła tego co powiedział, to #!$%@? z tej roboty? :)