Wpis z mikrobloga

W mieszkaniu do którego się przeprowadziłem jest taka szafa picrel. Początkowo chciałem ją wywalić i kupić sobie coś innego. Wpadłem na pomysł by jednak coś z nią zrobić. Może przy okazji nauczę się czegoś nowego. Jak się nie uda - trudno, ląduje na śmietniku lub oddam na olx.
Nie chcę iść w klimat totalnego odnowienia bo pochłonie to za dużo czasu.
Co można z nią zrobić? Dekupasz, malowanie?
#diy #meble #stolarstwo #renowacja
le1t00 - W mieszkaniu do którego się przeprowadziłem jest taka szafa picrel. Początko...

źródło: comment_17AiD8fr1g39aJscmpcfgqApPMNNXq9w.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@le1t00: kup sobie siekiere i kamerę internetową. Na streamie powiedz że to zabytkowa szafa twojej babci, po czym p---------l w nią kilka razy siekierą. efekt murowany, zbierzesz widownie i jeszcze hajs na yt zarobisz :) za pomysł nic nie chce
  • Odpowiedz
@le1t00: jej to zbyt wiele nie pomoże, jak chcesz malować to chyba musiałbyś szlifować najpierw. Jakby się upierać to wtedy nowe klamki też trochę pomogą i niezbędna rzecz 4 lustra 30x30 z Ikei za 30 zł takie do naklejania
  • Odpowiedz
@le1t00: spróbuj zmatowić i pomaluj na np. biały. Nie wiem jak wygląda wnętrze Twojego mieszkania, ale biały w sumie często pasuje do wystroju.
  • Odpowiedz
@SamiecOmega: no tak, koniecznie - benzyna ekstrakcyjna jest najlepsza w tym celu. Tylko nie żałuj tego, koszt parę złotych, a farba później nie przylgnie do syfu powstałego po szlifowaniu.
  • Odpowiedz