Wpis z mikrobloga

" Anne with e" . Pierwszy sezon- ciekawe podejście do tematu. Ruda dziwna i iirytująca, fajny klimat, coś nowego i ciekawego. Drugi sezon- taka zenada, że zaraz się popłaczę. Na początku dostajemy w pysk uciemiężonym murzynem wsrod złych białych. Za chwilę chłopiec gej. Spoko mógł być. Niestety to nie wystarczy. Musi się przebierać w sukienkę i być gnębiony i robić przemowy o tym, że jest inny. Stare lesby.. i toasty za ich piękny romans. Mnie ta lewacka propaganda nie oburza tylko smuci. Przykro mi, że zniszczyli taki fajny serial bo chyba miał być o "współczesnych problemach " . Mogli przemycić delikatnie takie watki, bo serial ogólnie jest o byciu "sobą” , ale jest to tak agresywne i nachalne, że ciężko się to ogląda. Teraz Wiedźmin Azjata, gej mnie już nie zdziwi. #netflix #zalesie #bekazlewactwa #seriale
  • 3
@SzyszkaMyszka: Ja tak samo miałem z serialem "Piraci" taki mój zamiennik za "Wikingowie" Serial nawet fajny dla zabicia czasu. Można powiedzieć, że nawet moje klimaty, walka, szczątkowa historia w okresie kolonizacji itp... Ale na końcu okazało się że... GŁÓWNY KAPITAN, NAJWIĘKSZY KOZAK, KTÓRY PŁYWAŁ W TYM OKRESIE PO WODACH JEST GEJEM i został piratem bo chłopak, korona i bla bla bla. #!$%@?...( ͡° ʖ̯ ͡°)