Aktywne Wpisy
#zmora #sen #paralizsenny #zalesie #horror
TLDR: opisuję gnębiącą mnie dzisiejszej nocy ZMORĘ(paraliż przysenny), przepraszam za ewentualne błędy, piszę na szybko.
Kto nigdy nie miał całonocnej/wielonocnej "zmory" w wydaniu "pętla"(wyjątkowo złośliwa odmiana zmory), ten ma ogromne szczęście. Opisuję na gorąco by powstrzymać się przed snem. Mam już dość, a to dopiero godzina trzecia w nocy(pierwszej nocy, często bywa to wielonocne doświadczenie). Niżej opisuję w punktach proces tej męczarni, a wcześniej kilka wyjaśnień:
Pętla
TLDR: opisuję gnębiącą mnie dzisiejszej nocy ZMORĘ(paraliż przysenny), przepraszam za ewentualne błędy, piszę na szybko.
Kto nigdy nie miał całonocnej/wielonocnej "zmory" w wydaniu "pętla"(wyjątkowo złośliwa odmiana zmory), ten ma ogromne szczęście. Opisuję na gorąco by powstrzymać się przed snem. Mam już dość, a to dopiero godzina trzecia w nocy(pierwszej nocy, często bywa to wielonocne doświadczenie). Niżej opisuję w punktach proces tej męczarni, a wcześniej kilka wyjaśnień:
Pętla
PrzegrywNaZawsze +75
Eh wspominam stare dobre Mirko. Kto pamięta takie nicki jak marianbaczal, FilzofujacaCalka, SamiecAlfa, SamGamgee, pitrasia, policjaa, Gruszka92, tych dwóch co mieszkali na Bali. Kiedyś to było mirko, teraz nie ma mirko #mirko
Ilość wpisów: 506 (Wykop wyświetla tylko ilość najlepszych!)
Ilość komentarzy: 906
Razem: 1412
Użycie PODTAGÓW tagu #patostreamy:
#danielmagical 440 (86.96% wszystkich wpisów)
#rafonix 81 (16.01%)
#taxizlotowa 2 (0.4%)
#bystrzaktv 3 (0.59%)
#mahonek 6 (1.19%)
#rafatus 13 (2.57%)
#gural 11 (2.17%)
#loboda 2 (0.4%)
Najwięcej rozdanych plusów:
1. @Michwsek 157 (11.12% oplusowanych wpisów/komentarzy)
2. @piotrek-ry 115 (8.14%)
3. @Mr_Squno 107 (7.58%)
Najwięcej wpisów:
1. @Matick93 29
2. @Wanzey 24
3. @ChudyEdd 23
Najwięcej komentarzy:
1. @ChudyEdd 36
2. @piotrek-ry 31
3. @korzena 31
Słowo TUCZNIK wystąpiło 97 razy.
Słowo ESSA wystąpiło 19 razy.